Date companie
 
 
 
 

2000 de comprimate, în casa medicului acuzat de drogarea copiilor săi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Aprilie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : medic, droguri
 

Descoperire halucinantă în casa medicului din Suceava care își droga copiii! Peste 2.000 de comprimate, registre, acte, prospecte și rețete medicale au fost ridicate în urma perchezițiilor efectuate de polițiști și procurorii DIICOT de la Lorena Bîrleanu, șefa Centrului Medical al Inspectoratul Județean de Poliție Suceava. Aceasta este acuzată că și-ar fi drogat copiii, de 4, respectiv 15 ani, cu subsțante interzise. Vecinii sunt socați de cele întâmplate.

VOX: "Nu m-am așteptat sa facă așa ceva, Doamne ferește!"

În urma perchezițiilor, patru persoane au fost duse la audieri.

VOX, polițist: "Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de administrare de droguri de mare risc, în afara condițiilor legale ți deținere de droguri de risc și mare risc pentru consum propriu."

Toata povestea a ieșit la iveală dupa ce la Direcția Protecției Copilului Suceava a fost făcuta o sesizare anonima în care se spunea că li s-ar administra tot felul de subsțante periculoase celor doi copii ai femeii.

VOX, medic: "S-au depistat în urina celor doi copii stupefiante de tip opioid benzodiazepim. Rezultatele au fost trimise oficial la Direcția pentru protectia copilului."

În fața anchetatorilor, mama copiilor neagă toate acuzațiile.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2