Date companie
 
 
 
 

3.200 de oferte, la târgul de joburi din Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, joburi, vanzari, tineri, targ, companii, financiar, it, bancar, marketing, productie
 

Tinerii care au terminat o facultate și sunt în căutarea unui loc de muncă au luat cu asalt un târg de joburi organizat în aceste zile, în Capitală. 3.200 de locuri au fost puse la bătaie, iar tinerii s-au înghesuit să le demonstreze angajatorilor că sunt bine pregătiți pentru joburile puse la bătaie. Unii s-ar fi mulțumit și cu acceptul angajatorului de a face un stagiu de practică în cadrul companiei de top. Asta, în speranța că, între timp, îl vor convinge că merită un loc în printre angajați.

VOX "Mi se par destul de utile, pentru că avem posibilitatea să interacționăm cu foarte mulți angajatori și firme și faptul că ei sunt deschiși la internshipuri ne ajută să căpătăm experiență și să rămânem în firmă."

VOX "Am auzit de mai mulți prieteni care au reușit să obțină joburi prin astfel de târguri, iar eu, sincer, sunt la al doilea astfel de târg."

VOX "Ai șansa să intri în contact cu ei, cu recrutorii, cu resursele umane și să te cunoască, să-și facă o impresie. Poți să-i impresionezi, dintr-o simplă discuție."

ADRIANA CONSTANTIN, reprezentant companie "- Avem și un program de internship, pe care vrem să-l promovam. Este în perioada verii și, pentru acest program, căutăm 25 de studenți sau proaspăt absolvenți. - Cât reusiți să angajați în urma unui astfel de târg? - Uneori, un astfel de târg ne poate aduce 2, 3 persoane, uneori rezultatele sunt zero."

La târg au participat 90 de firme și companii, care au oferit joburi în domeniile IT, marketing, producție, vânzări și financiar-bancar. Statisticile arată că, în cadrul unor astfel de târguri, doar 15% dintre candidați reușesc să obțină un job.

VASILIS KAMOLOV, reprezentant companie "Ne este foarte greu să estimăm câți oameni reușim să angajăm în urma unor astfel de târguri, pentru că scopul principal al unui târg de joburi este să ne facem cunoscut numele companiei."

Târgul s-a desfășurat în perioada 12-13 aprilie, la Sala Palatului din București.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Examenele auto, suspendate în Capitală ( 2 Iulie 2020 )

  Pandemia de coronavirus face victime colaterale în rândul celor care doresc să obțină carnet de șofer. Prefectura Capitalei a decis că, în București, se suspendă examenele pentru obținerea permisului de conducere...

 • Târg virtual educațional, pentru elevii din București ( 8 Iunie 2020 )

  Cel mai mare târg virtual educațional a început, astăzi, pentru toți elevii bucureșteni! Platforma, care poate fi accesată pe site-ul toe.hubproedus.ro, le prezintă elevilor de gimnaziu ofertele educaționale ale liceelor.

 • Angajații uzinelor Dacia și Ford, în șomaj tehnic ( 3 Iunie 2020 )

  Uzina Dacia trimite din nou angajați în șomaj tehnic. 1.100 de angajați ai uzinei din Mioveni intră în șomaj tehnic, până în 30 iunie. Conducerea unității economice a luat această decizie din cauza penuriei de comenzi.

 • Măsuri speciale pentru examene, în școlile din Sectorul 4 ( 25 Mai 2020 )

  Măsuri speciale în școlile din Sectorul 4 al Capitalei, în vederea susținerii de către elevi a examenelor naționale, care încep săptămâna viitoare! Astfel, în toate cele 13 licee și 26 de școli gimnaziale de pe raza...

 • Somajul tehnic, prelungit până la 1 iunie ( 14 Mai 2020 )

  Șomajul tehnic se va prelungi până la 1 iunie, a anunțat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, aseară, într-o intervenție la un post de televiziune. După această dată, Ministerul Muncii va ajuta companiile cu plata...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2