Date companie
 
 
 
 

3.200 de oferte, la târgul de joburi din Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, joburi, vanzari, tineri, targ, companii, financiar, it, bancar, marketing, productie
 

Tinerii care au terminat o facultate și sunt în căutarea unui loc de muncă au luat cu asalt un târg de joburi organizat în aceste zile, în Capitală. 3.200 de locuri au fost puse la bătaie, iar tinerii s-au înghesuit să le demonstreze angajatorilor că sunt bine pregătiți pentru joburile puse la bătaie. Unii s-ar fi mulțumit și cu acceptul angajatorului de a face un stagiu de practică în cadrul companiei de top. Asta, în speranța că, între timp, îl vor convinge că merită un loc în printre angajați.

VOX "Mi se par destul de utile, pentru că avem posibilitatea să interacționăm cu foarte mulți angajatori și firme și faptul că ei sunt deschiși la internshipuri ne ajută să căpătăm experiență și să rămânem în firmă."

VOX "Am auzit de mai mulți prieteni care au reușit să obțină joburi prin astfel de târguri, iar eu, sincer, sunt la al doilea astfel de târg."

VOX "Ai șansa să intri în contact cu ei, cu recrutorii, cu resursele umane și să te cunoască, să-și facă o impresie. Poți să-i impresionezi, dintr-o simplă discuție."

ADRIANA CONSTANTIN, reprezentant companie "- Avem și un program de internship, pe care vrem să-l promovam. Este în perioada verii și, pentru acest program, căutăm 25 de studenți sau proaspăt absolvenți. - Cât reusiți să angajați în urma unui astfel de târg? - Uneori, un astfel de târg ne poate aduce 2, 3 persoane, uneori rezultatele sunt zero."

La târg au participat 90 de firme și companii, care au oferit joburi în domeniile IT, marketing, producție, vânzări și financiar-bancar. Statisticile arată că, în cadrul unor astfel de târguri, doar 15% dintre candidați reușesc să obțină un job.

VASILIS KAMOLOV, reprezentant companie "Ne este foarte greu să estimăm câți oameni reușim să angajăm în urma unor astfel de târguri, pentru că scopul principal al unui târg de joburi este să ne facem cunoscut numele companiei."

Târgul s-a desfășurat în perioada 12-13 aprilie, la Sala Palatului din București.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Tineri recuperați de la munte ( 30 Iulie 2021 )

  Doi tineri, lipsiți de experiență și fără echipament corespunzător, au solicitat ajutorul salvamontiștilor pentru a ajunge în siguranță în orașul Codlea. Potrivit Salvamont Brașov, persoanele rătăcite au fost localizate în noaptea de joi spre vineri în Măgura Codlei, zona Piatra Albă. 

 • Noi oportunități de vaccinare, începând de astăzi ( 26 Mai 2021 )

  Companiile încep vaccinarea angajaților! Vicepreședintele CNCAV, Andrei Baciu, a anunțat că săptămâna aceasta, peste 40 de companii vor organiza centre de vaccinare la sediile lor, pentru a imuniza...

 • Ajutor financiar de la stat, pentru închiderea definitivă a minelor necompetitive ( 8 Aprilie 2021 )

  Ajutor financiar, pentru închiderea minelor necompetitive! Potrivit proiectelor propuse de Ministerul Energiei și adoptate, miercuri, prin două Hotărâri de Guvern, peste 100 de milioane de lei se vor aloca în scopul...

 • Bătrânii sună la ”Telefonul Vârstnicului” pentru a cere ajutor ( 4 Februarie 2021 )

  Bătrânii au nevoie de sprijin. Numărul persoanelor care au cerut sprijin la „Telefonul Vârstnicului” , anul trecut, este aproape triplu față de 2019. Serviciul social „Telefonul Vârstnicului” este o linie telefonică...

 • Trei tineri, căutați de salvamontiști la apelul unui părinte prea grijuliu ( 23 Ianuarie 2021 )

  Alarmă falsă, în cazul unor tineri bucureșteni plecați în drumeție pe Vârful Moldoveanu! O echipă de salvamontiști din Argeș a plecat, vineri seară, în căutarea celor trei tineri, după ce un părinte a anunțat că...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2