Date companie
 
 
 
 

3000 de locuri de muncă, la Târgul de joburi din Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, oferte, joburi, targ, companii, munca, locuri
 

90 de companii, cele mai multe din domeniul IT, au venit la Târgul de joburi organizat în Capitală, cu aproximativ 3.000 de locuri de muncă. Standurile au fost luate cu asalt, atât de tinerii abia ieșiți de pe băncile facultății, cât și de persoane cu vechime, rămase fără serviciu. După un an de șomaj, Lucian Voicu speră să-și găsească măcar un job de începător, deși are peste 20 de ani de experiență în electronică și tehnologia informației.

LUCIAN VOICU, șomer "Caut și entrylevel, dacă e pe parte de programare, pe partea de IT. Sunt dispus să învăț lucruri noi. Ceva de început. Pot să cer ceva până în 20 de milioane."

VOX "- Ce job îți cauți? - În IT. Nu programare! Orice, în IT, dar nu programare! Știu că sunt salarii bune în IT, încep de la 2000, minim, de lei. - Ți-ai depus CV-uri? - Da, vreo 7!"

ROXANA DRAGOMIR, specialist resurse umane, firmă de IT "Anul acesta, începând cu luna aprilie, am făcut angajări masive, am angajat aproximativ 50 de persoane, experți, juniori."

Și tinerii care vor să câștige un ban al lor și să nu mai depindă de părinți sunt curtați. La un call center, nivelul salarial depinde foarte mult de limba străină stăpânită. Cunoscătorii de limbă germană, spre exemplu, câștigă și 800 de euro, lunar. Angajatorii au venit însă și cu oferte de muncă în domenii ca finanțe, inginerie și retail.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • 129.000 de români reveniți din străinătate, înregistrați ca șomeri ( 3 Iunie 2021 )

    Românii reveniți în țară după declanșarea pandemiei de coronavirus, invitați să-și caute job! 129.000 de persoane revenite din străinătate s-au înscris în sistemul de șomaj din România, a anunțat ministrul Muncii...

  • Noi oportunități de vaccinare, începând de astăzi ( 26 Mai 2021 )

    Companiile încep vaccinarea angajaților! Vicepreședintele CNCAV, Andrei Baciu, a anunțat că săptămâna aceasta, peste 40 de companii vor organiza centre de vaccinare la sediile lor, pentru a imuniza...

  • Foștii șefi ai Academiei de Poliție, condamnați în dosarul șantajării jurnalistei Emilia Șercan ( 24 Mai 2021 )

    Condamnări în dosarul privind șantajarea jurnalistei Emilia Șercan de către foști șefi ai Academiei de Poliție! Fostul rector Adrian Iacob și fostul său adjunct, Petrică Marcoci, au fost condamnați de...

  • Agențiile de turism au pregătit oferte atractive, pentru sezonul estival ( 12 Mai 2021 )

    Oferte turistice atractive, pentru sezonul estival! Posibilele relaxări ale restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus le dau speranțe românilor care vor să călătorească vara aceasta. Agențiile de turism...

  • Hotelierii pregătesc oferte de nerefuzat, pentru turiști, la Stâna de Vale ( 11 Aprilie 2021 )

    Deși mai sunt trei săptămâni până când ortodocșii vor celebra Sărbătorile Pascale, operatorii economici au început deja pregătirile, pentru a fi siguri că turiștii vor avea parte de un sejur de neuitat. În stațiunea Stâna de Vale, din județul Bihor, unul dintre puținele locuri din țară unde excelența din industria ospitalității se îmbină armonios cu spiritualitatea ortodoxă strămoșească, hotelierii au pregătit oferte speciale și vor avea grijă ca de pe masa festivă, să nu lipsească bucatele tradiționale de Paște.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2