Date companie
 
 
 
 

375 de expozanți și o mulțime de evenimente, la Târgul de Carte "Gaudeamus"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, targ, gaudeamus, reduceri, carte, evenimente, standuri, expozanți, lansari
 

Târgul de carte Gaudeamus, deschis în Capitală, a devenit pentru câteva zile polul de interes în jurul căruia gravitează iubitorii de lectură. Bibliofilii sunt atrași de reducerile irezistibile de preț practicate de cele peste 300 de edituri din România și din străinătate, care dețin standuri. Expozanții nu s-au întrecut doar în oferte, ci și în evenimente. 650, în numai 5 zile. Este vorba despre lansări de carte, invitați, dezbateri, seminarii sau happy hour.

ADRIAN CIOROIANU, autor "M-am gândit pur și simplu să evadez și scrisul e o foarte frumoasă formă de evadare. Dacă vor dori și alții să evadeze alături de mine, voi fi fericit."

GEORGETA DIMISIANU, critic literar "Cartea lui Cioroianu mi s-a părut de-o senzualitate luminoasă și tandră, dar sunt convinsă că acest roman sau or mai fi altele, vor fi, așa cum erau și cărțile de literatură ale lui Iorga, printre cărțile de istorie."

DIANA ROTARU, reprezentant editură "Avem o ofertă specială pentru acest târg și anume 50 la sută reducere pentru 10 titluri cumpărate, indiferent care sunt acelea."

MIRUNA MEIROȘU, reprezentant editură "Sunt reduceri de până la 50 la sută, dar, în multe cazuri, veți vedea că puteți găsi și cărți cu reduceri de 65 la sută."

VOX "Din câte am înțeles eu, duminică vor fi cele mai mari reduceri și cred că o să ne întoarcem."

Accesul vizitatorilor se face pe baza biletelor de intrare, în valoare de 5 lei, și a abonamentelor de 10 lei, valabile pe întreaga perioadă a târgului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Branduri de renume, la prețuri accesibile ( 2 Octombrie 2019 )

  Toamna a sosit, iar acum este un bun moment pentru schimbarea garderobei. Între 2 și 13 octombrie, bucureștenii sau cei aflați în trecere prin Capitală, pot profita de ofertele de excepție ale celei mai mari expoziții de haine cu vânzare. Peste 40.000 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la branduri de renume vă așteaptă la prețuri pornind de la 20 de lei, la Romexpo în pavilionul C2.

 • Mii de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, la Romexpo ( 30 Septembrie 2019 )

  Toamna este un bun moment pentru schimbarea garderobei. Între 2 și 13 octombrie, bucureștenii sau cei aflați în trecere prin Capitală, pot profita de ofertele de excepție ale celei mai mari expoziții de haine cu vânzare. Peste 40.000 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la branduri de renume vă așteaptă la prețuri pornind de la 20 de lei, la Romexpo în pavilionul C2.

 • ”Rabla pentru taximetre” are undă verde ( 17 Septembrie 2019 )

  Bucureștiul va avea program ”rabla” pentru taximetre! Primarul general Gabriela Firea a propus, astăzi, în cadrul unei ședințe a Consiliului General, un program de acordare de eco-vouchere numit ”Rabla pentru taximetre”, prin care...

 • PetExpo propune jocuri, concursuri cu premii și ședințe foto ( 13 Aprilie 2019 )

  Toate animăluțele și-au dat întâlnire la Romexpo, la PetExpo! La ediția cu numărul 11, organizatorii aduc din nou zonele de fun, gratuite tuturor celor care trec pragul târgului, precum și reduceri la mii de produse, jocuri, concursuri cu premii, ședințe foto și multe alte surprize.

 • Alexandru Sfârlea și-a lansat primul său roman la sediul Baroului Bihor ( 12 Aprilie 2019 )

  Cunoscutul poet orădean Alexandru Sfârlea și-a lansat primul său roman la sediul Baroului Bihor din Oradea! “Strol” este o aparitie inedită, născut din ideea că uneori timpul nu mai are răbdare. În momentul în care cititorul va deschide acest volum a lui Alexandru Sfârlea va descoperi o viață plină de întâmplări și neprevăzut ce a meritat să fie scrisă pe hârtie.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2