Date companie
 
 
 
 

39 de arestări în dosarul de evaziune fiscală în care este implicat și senatorul PSD, Cezar Măgureanu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Iulie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : evaziune, dosar, senator, lider, ANAF, clanul, arestare, mandate, fiscala, sefi, magureanu, ginere, saikaly, butoane
 

39 de mandate de arestare preventivă au fost emise în dosarul de evaziune fiscală de peste patruzeci de milioane de euro, anual, în care sunt implicați, printre alții, câțiva șefi de la A.N.A.F., senatorul PSD, Cezar Măgureanu și liderul clanului "Butoane". Printre arestați se numără doi șefi din A.N.A.F., Nicușor Drăgan și Dan Stroe, ginerele senatorului PSD Cezar Măgureanu, Sorin Găzdac, omul de afaceri de origine libaneză Nicole Saikaly, dar și liderul clanului interlop "Butoane", Octavian Grecu.

CRISTIAN ȘAIM, avocat "Toți din lotul cu Octavian Grecu. S-au emis mandate pentru toți, de 29 de zile."

GEORGE MOLOMAN, avocat "Clienții mei sunt nevinovați. Majoritatea sunt angajați, și-au exercitat atribuțiile de serviciu, așa cum au fost ele."

Pentru recuperarea prejudiciului, oamenii legii au confiscat 32 de mașini de lux, în valoare de peste 1,5 milioane de euro.

FABIAN BĂDILĂ, purtător de cuvânt, Poliția de Frontieră "Colegii mei de la Poliția Frontieră au confiscat peste 30 de autoturisme. Majoritatea sunt de lux și au fost ridicate în vederea recuperării prejudiciului."

Suspecții sunt acuzați de evaziune fiscală, spălare de bani și rambursare ilegală de TVA. Grupul infracțional se ocupa cu ambalarea unor mărfuri de larg consum, precum zahăr, orez, oțet, ulei de floarea soarelui și materiale de construcții, care era ulterior vândute, prin sustragerea de la plata obligațiilor fiscale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2