Date companie
 
 
 
 

40 de prahoveni duși la audieri, acuzați de trafic de minori și proxenetism

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bani, ploiesti, politisti, procurori, proxenetism, descinderi, spalare
 

Descinderi in forta ale procurorilor si politistilor prahoveni in Ploiesti si-n alte trei localitati din judet! Oamenii legii de la Crimă Organizatã au perchezitionat 22 de imobile, pentru anihilarea unei retele specializate în trafic de minori, proxenetism si spălare de bani. 40 de persoane au fost duse la audieri.

AMBIANȚĂ: "A intrat peste mine, m-a pus jos... motive necunoscute. - Cu ce te ocupi? - Schimburi de masini. - Le stii pe fete? - Nu."

Potrivit oamenilor legii, suspectii au exploatat sexual 18 tinere.

CONSTANTIN FURTUNĂ, șef B.C.C.O. Prahova "Fetele erau racolate, îndeosebi din familii dezorganizate, cu posibilitãti materiale reduse. Unele dintre ele au fost minore si una dintre persoane avea handicap mental. Se prostituau, iar banii obtinuti erau luati toti de proxeneti"

AMBIANȚĂ "- Stiti de ce v-au adus aici? - Nu stim!"

AMBIANȚĂ: "Pur si simplu a venit si a zis cã are un mandat de perchezitie. - Si ce au gasit la dvs. acasã? - Ce sã gãseascã? Absolut nimic... - Dar stiti de ce sunteti acuzati? - Habar n-avem!"

IONUȚ BOTNARU, procuror-șef, D.I.I.C.O.T. Ploiești "Sumele obþinute din traficul de persoane si proxenetism au fost reinvestite în imobile si autoturisme de lux."

Cei mai multi dintre suspecti au antecedente penale sau sunt cercetati si în alte dosare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2