Date companie
 
 
 
 

400 de perechi de încălțăminte depuse în față la MAI

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 August 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : protest, incaltaminte
 

Protest inedit inițiat de PNL în fața sediului Ministerului Afacerilor Interne. Manifestația a început la 11:05, ora la care a sunat pentru prima oară Alexandra Măceșanu la 112 și i s-a spus că va fi salvată, însă nu a fost așa. Manifestația s-a dorit un semnal de alarmă. În România, anul trecut au fost dați dispăruți 4000 de minori. Au fost regăsiți doar 3600. Așa că oamenii au depus 400 de perechi de pantofi, simbol al copiilor dispăruți, în speranța obtinerii unor răspunsuri din partea autorităților. Oamenii care au venit în fața sediului MAI sunt foarte revoltații de ceea ce s-a întâmplat la Caracal, însă mai au speranțe că în România lucrurile se vor schimba în bine în toate domeniile.

"Speranțe am foarte multe, certitudini nu prea am încă, dar cred că a început schimbarea, cred că suntem pe drumul schimbării, cred că poporul român s-a trezit, poporul român nu mai acceptă și numai stă docil în fața abuzului și încet, încet, statul va trebui reformat."

"Am venit ca să fiu solidară cu această cauză și pentru că mi se pare că trebuie să tragem un semnal de alarmă pentru ca autoritățile să ia măsuri ca astfel de situații să nu se mai întâmple în România."

CRISTIAN BUȘOI, europarlamentar PNL

"Trebuie să încetăm cu politizarea instituțiilor fundamentale ale statului așa cum este Poliția Română sau celelalte structuri din sistemul judiciar, trebuie o acțiune politică mai hotărâtă, trebuie să abandonăm inițiative legislative care reduc puterea de luptă a instituțiilor care luptă împotriva criminalilor. Sunt foarte multe lucruri care trebuie făcute, din păcate actualul Guvern pare că nu înțelege că trebuie să le facă. Acesta este semnalul nostru de alarmă dincolo de respect și de compasiune față de victimele mostrului din Caracal."

"Dezastru la adresa umanității în primul rând și un dezastru vis a vis de poporul ăsta, poporul român oriunde s-ar afla el, pentru că nu le e bine nicăieri. Credeți că se va schimba ceva? Eu cred că da pentru că eu am încredere în tineri. Eu sunt pensionară și îi voi susține întotdeauna pe tineri."

"Suntem convinși că prin acțiunea noastră civică se va sensibiliza atât opinia publică cât și instituțiile statutului și că atunci când se va mai pune problema dispariției unui copil și când o persoană va fi privată de libertate, toate instituțiile statului se vor mobiliza exemplar și vor lua atitudine cât mai repede posibil ca să se rezolve pozitiv problema și asemenea situații ca cea de la Caracal să nu se mai întâmple niciodată."

"Am propune o măsură ca pe fiecare județ să existe zece oameni care să găsească acești minori dispăruți

Între timp, ancheta continuă în Casa Groazei din Caracal, unde a fost sechestrată Alexandra.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Federația ”Solidaritatea Sanitară” amenință cu proteste ( 2 Iulie 2019 )

  După actori, și cadrele medicale anunță că vor ieși în stradă! Federația ”Solidaritatea Sanitară”, care reunește majoritatea sindicatelor din domeniul Sănătății, a decis declanșarea unui program de acțiuni de protest, în semn de...

 • Sute de taximetriști s-au strâns în Piața Constituției ( 18 Iunie 2019 )

  O altă zi, un nou protest! Sute de taximetriști s-au strâns în Piața Constituției din București, a protesta din nou. Ei sunt nemulțumiți de proiectul de lege care vizează ridesharing-ul, care, potrivit lor, reprezintă o formă de concurență neloială.

 • Protest în Parcul Circului ( 11 Mai 2019 )

  Protest în Parcul Circului! Peste 200 de oameni au protestat pașnic, sâmbătă, în Parcul Circului din Capitală pentru a atrage atenția asupra stării în care se află lacul din interiorul acestuia și a pericolului la care este expusă flora și fauna din pricina nivelului tot mai scăzut al apei.

 • Revoltă în Sectorul 3, din cauza distrugerii Parcului ”Constantin Brâncuși” ( 21 Aprilie 2019 )

  Revoltă în Sectorul 3 din București! Locuitorii protestează față de distrugerea Parcului ”Constantin Brâncuși”. Retrocedat în urmă cu mai bine de 10 ani, proprietarii au trecut, acum la acțiune. Bucureștenii din zonă spun că...

 • Piața Victoriei, blocată de protestul taximetriștilor ( 17 Aprilie 2019 )

  Piața Victoriei din Capitală a fost blocată din nou de taximetriști, nemulțumiți de concurența pe care le-o fac firmele de ridesharing. Este a patra oară când taximetriștii protestează, de la începutul anului.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2