Date companie
 
 
 
 

5.000 de cadre ale M.A.I. vor asigura ordinea la finala Europa League

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Aprilie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : angajati, jandarmi, bucuresti, europa, politisti, ministerul, stadion, interne, exercitiu, finala, league
 

Capitala se pregătește pentru finala Europa League din 9 mai, care se va desfășura pe cel mai mare stadion al țării. Cinci mii de angajati ai ministerului Administrației și Internelor vor asigura ordinea pe parcursul ultimului meci din cea de-a doua competiție fotbalistică a bătrânului continent. Polițiștii, jandarmii si echipele de la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgență au participat la un exercițiu de intervenție pe Arena Natională, la care a asistat si ministrul de Interne, Gabriel Berca. Astfel, cadrele M.A.I. au repetat situațiile în care ar putea fi puși la meciul de peste două săptămâni.
Ministrul de Interne a vizitat si centrul de comandă de la stadionul de 55 de mii de locuri.

AMBIANȚĂ "Aici avem posibilitatea de a accesa toate datele, de a face toate verificarile necesare. Aici vor fi asigurate și măsurile de intervenție de urgență."

PETRE TOBĂ, secretar de stat M.A.I. "Avem o colaborare foarte buna, prin intermediul jandarmeriei cu posibilii suporteri. Noi estimam undeva la 20 de mii MUSCA în jur de 16 mii pentru cele doua echipe''.

GABRIEL BERCA, ministrul Administrației și Internelor "Dau acest semnal ca în acea seara va fi liniste."

In finala Europa League de la București vor juca învingătoarele din dublele manșe Athletic Bilbao- Sporting Lisabona și Valencia- Atletico Madrid.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2