Date companie
 
 
 
 

"50+1 Pamflete...ca la Tănase"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Iunie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : lansare, carte, Nae Cosmescu
 

"50+1 Pamflete...ca la Tănase" este numele celei mai noi cărți lansate de cunoscutul regizor si actor Nae Cosmescu la libraria ''Mihail Sadoveanu'' din Capitală. La eveniment au participat nume sonore ale teatrului și filmului românesc, precum Geo Saizescu, Dinu Săraru, Alexandru Arșinel sau Stela Popescu. Autorul și-a reamintit că primul pamflet l-a scris provocat fiind de bunul său prieten și coleg Alexandru Arșinel pentru emisiunea culinară duminicală "SARE ȘI PIPER CU...STELA ȘI ARȘINEL" de la Național TV.

NAE COSMESCU, autor: "Acolo m-a invitat Alexandru Arsinel sa scriu un prim pamflet diversificat care dupa aceea a fost continuat saptamana de saptamana."


STELA POPESCU, actriță: "Este vorba aici in aceasta carte de foarte multe lucruri pe care noi le am facut la National TV a fost o initiativa pentru a revigora o emisiune pentru a da publicului si cateva vorbe de duh, ori acestea sunt ale lui Nae Cosmescu, va sfatuiesc sa-l cititi va va da o stare de satisfactie."

ALEXANDRU ARSINEL, actor: "Pamfletele nu au o limita de viata, ele sunt valabile atunci cand in spatele lor se simte un spirit ascutit, un spirit special pentru ca pamfletul este legat si de talentul autorului."

GEO SAIZESCU, regizor: "E o placere sa asist la aceasta lansare de literatura specifica terminata de Nae Cosmescu si mai ales ca volumul se cheama pamflete."

VOX: "Imi pare răupare rau. ca artistii romani nu sunt apreciati la justa valoare pentru ca am avut mari talente, si eu am avut una din micile bucurii sa ma afisez cu corul personal."

Cele mai multe emoții le-au avut însă, de departe, soția și fiica autorului.

VOX :"Sunt foarte emotionata si nu sunt invatata sa vorbesc in fata microfonului am fost alaturi de el l-am sprijinit si il voi sprijini intodeauna este un om minunat."

VOX : ''A muncit, a muncit dar este o expresie in primul rand a talentului lui si a ancorarii in toata viata noastra.''

Maestrul Nae Cosmescu a promis tuturor celor prezenți că va continua munca literară, sperând ca, la anul, un nou volum să vadă lumina tiparului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Corina Chiriac a lansat volumul "Minuni trăite" ( 4 Martie 2021 )

  Corina Chiriac, îndrăgita artistă de muzică ușoară, actriță și una din realizatoarele preferate ale telespectatorilor Național TV, a lansat volumul "Minuni Trăite" la magazinul Muzica din Capitală! O carte în care regăsim sensibilitatea și esența Corinei Chiriac.

 • Analistul de geopolitică și studii de securitate Alba Popescu, dublă lansare de carte ( 24 Septembrie 2020 )

  Eveniment cultural, în București! Analistul de geopolitică și studii de securitate Alba Popescu și-a lansat două volume: "Analize incomode" și "Geopolitică și pandemie"! La eveniment au participat peste 50 de personalități...

 • Spectacolul de televiziune „Start Show România”, lansat, mâine, pe Național TV ( 19 Septembrie 2020 )

  „Start Show România„ în prag de lansare! Mâine, la ora 13:00, noul spectacol de televiziune marca Național TV intră în casele dumneavoastră cu voia bună, muzica live și umorul de calitate. Noul decor instalat...

 • Volumul „Covid colivia noastră”, lansat la Academia Română ( 10 Septembrie 2020 )

  Eveniment cultural, astăzi, la Academia Română! Personalități din lumea culturală și din mediul academic au participat la lansarea volumului „Covid, colivia noastră”. Volumul „Covid, colivia noastră” a luat naștere...

 • Eveline Păuna, la Național FM ( 19 Februarie 2020 )

  Eveline Păuna a fost invitata emisiunii "România vorbește", la Național Fm. Aceasta a discutat împreună cu realizatorii, Denis Ciulinaru și Diana Enache, despre noua sa carte, "Femeia la 30 de ani". Cartea prezintă 30 de povești care descriu sufletul femeii la 30 de ani în nuanțe fie de împlinire deplină, fie de căutare a sensului. Cititorii sunt invitați să descopere 30 de femei diferite, cu aspirații diferite, în contexte diferite de viață. De asemenea, poveștile pot descrie și o singură femeie cu 30 de fațete ale personalității sale. Autoarea a potrivit fiecare cuvânt astfel încât să fie o carte despre femei de 30 de ani, pe care să o citească femeile de orice vârstă. Și, cu și mai multă atenție, bărbații.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2