Date companie
 
 
 
 

50 de oameni din localitatea gorjeană Bîlteni au fost audiați de procurorii DNA

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 August 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : audieri, procurori, referendum
 

Procurorii DNA continua audierile in dosarul referendumului. Aproximativ 50 de persoane din trei sate ale comunei gorjene Bîlteni - au fost audiate timp de mai multe ore. Cei mai multi dintre ei le-au mãrturisit anchetatorilor cã nu s-au prezentat la vot pe 29 iulie. Cu toate acestea ei figurează că ar fi votat.

AMBIANTA (când intră procurorii în sediul poliției)

VOX 1: "Eu eram în Canada. La data respectivă, la fel. În Canada. Intrarea (...) 12 iulie … ieșirea în 12 august 2012. Credeți? Absolut! Eu, nu!"

Alții sunt însă nemulțumiți că au fost puși pe drumuri de procurori.

VOX 2: "-Ați fost chemată la audieri? Da! -De ce? Nu știu. Cred că legat de referendum. Ca martor. Scrie pe citație ca martor. -Doar atât v-a spus? Da! (...) -Ați fost la votare? -Ați votat? Da! Votul e legal."

VOX 3: "-Ce să mă întrebe? Dacă am votat și dacă recunosc ștampila. Altceva nimic. (...) Cât ați stat? Circa 5 minute, zece. Eu știu? (...) Dacă se votează mâine, eu nu mai votez."

VOX 4: "M-au pus pe drumuri. Nu am bani. Mai mult venii pe jos, că nu am bani să dau. Doi lei pânã aici, doi lei înapoi. Nu știu care-i treaba. De ce m-au pus pe mine pe drumuri."

Alte 50 de persoane din Bîlteni au fost audiate, sâmbăta trecută, de procurori, la sediul Poliției Rovinari. Oamenii legii au mai discutat și cu gorjeni din alte patru localități.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Criminalul de la Piața Constituției, căutat de polițiști ( 4 Octombrie 2019 )

  Zeci de percheziții au avut loc în Capitală, în această dimineață, în cadrul anchetei privind crima din Piața Constituției! Polițiștii au descins la 21 de adrese din zona Petricani-Lacul Tei, din Sectorul 2. Mai multe persoane...

 • Ministrul de Interne a demisionat, după șase zile de mandat ( 30 Iulie 2019 )

  Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a demisionat după doar șase zile de mandat! Decizia lui Moga de a părăsi cârma Ministerului de Interne a fost luată în contextul scandalului privind modul dezastruos în care autoritățile...

 • Cronologia crimei, în scrisoarea procurorilor ( 28 Iulie 2019 )

  Asociația Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor a publicat, într-o scrisoare deschisă, un desfășurător al evenimentelor din Caracal. Datele făcute publice de procurori arată că dosarul penal pentru lipsire de libertate a fost înregistrat...

 • Consultări la Cotroceni, pe tema referendumului pe Justiție ( 4 Iunie 2019 )

  Președintele României, Klaus Iohannis a început discuțiile la Cotroceni cu partidele politice, pe tema referendumului pe Justiție. Șeful statului vrea să găsească soluții pentru implementarea rezultatelor referendumului.

 • Viorica Dăncilă a recunoscut că au fost greșeli în organizarea alegerilor ( 30 Mai 2019 )

  Viorica Dăncilă nu renunță la miniștrii de Interne și Externe! Premierul României a declarat, după discuția avută la Palatul Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis, că nu este de acord cu demiterea ministrului de Interne, Carmen Dan, și nici cu cea a ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu. 

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2