Date companie
 
 
 
 

500.000 de oameni au oprit timpul, alături de noi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Aprilie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : audienta, Opriți timpul
 

De Sfintele Paști, telespectatorii celui mai nou spectacol de televiziune din România, “Opriți Timpul”, au avut parte de o ediție specială maraton, de patru ore. Iar eforturile echipei care realizează emisiunea dumneavoastră preferată, din fiecare duminică, au fost răsplătite, pentru că ați ales să fiți alături de noi. 291.000 de persoane au urmărit fiecare minut din "Opriți Timpul", emisiune prezentată de îndrăgiții Corina Chiriac și Adrian Enache.

“Nu este o emisiune de televiziune, ci un spectacol de televiziune!” 

“Chiar e o editie de sarbatoare, de colectie”

Minutul de aur a fost la ora 15.59, când melodia "Frumoasa mea", cea mai cântată piesă a anilor 2000 a fost interpretată de Marcel Pavel, Ovidiu Komornyik și Taraful Cleante. 504.000 de telespectatori au cântat alături de ei, în casele lor.

"Este dedicată celor mai frumoase femei, femeile din România... Și din Rusia, că altfel nu mai ajung acasă."

V-ați bucurat în număr foarte mare de surprizele oferite de artiștii dumneavoastră preferați, de zâmbete și melodii de suflet. 490.000 de oameni i-au urmărit pe Mariana Ionescu Căpitănescu, Marcela Fota, Matilda Pascal Cojocărița și fiul său, Alin Pascal.

 "Ce poate fi mai frumos, decat un fiu care cântă cu mama sa..."

Artiștii, entuziasmați de petrecerea la care au contribuit din plin, ne-au scris pentru a ne felicita și a ne trimite un gând bun. Cuvintele cheie au fost "profesionalism"și "divertisment de calitate", după cum ne-au scris Cornelia și Lupu Rednic. "O emisiune de colecție, cu multă inspirație", ne-a transmis Matilda Pascal Cojocărița. "O emisiune unde sunt promovate acte artistice de calitate, cu invitați pe măsură. Felicitări întregii echipe. Vă iubim și vă prețuim". Un mesaj venit de la Marcel Pavel, care ne-a emoționat. "Am simțit trăiri diferite, am dansat, am cântat, parcă nu îți mai vine să pleci din platou", ne-a spus și Mariana Ionescu Căpitănescu. Vă așteptăm și duminica viitoare, de la ora 13.00, la o nouă ediție de excepție a emisiunii "Opriți Timpul".


500.000 de oameni au oprit timpul, alături de noi

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2