Date companie
 
 
 
 

5000 de sarmale și țuică oferite piteștenilor din partea Primăriei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Decembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sarbatori, sarmale, tuica
 

5 mii de sarmale cu mămăliguță și o sută de de litri de țuică fiartă. Așa i-au cinstit pe pofticioși, de Sărbători, autoritățile din Pitești. Bucătar-șef a fost chiar primarul Tudor Pendiuc.

AMBIANȚĂ: "Pofta mare! La multi ani, sanatate! Pofta mare! La multi ani, doamna!"

AMBIANȚĂ (cu oamenii care asteapta si cu urari de "La Multi Ani"): "La multi ani!-La multi ani, sanatate!"

Si în acest an, oamenii au asteptat nerăbdători sărmăluțele oferite de municipalitate, pentru că, spun ei, sunt mai bune decât cele făcute acasă.

VOX: "Cum sunt, doamna? -Foarte bune. Tuica, e tuica noastra de Pitesti, sa te veselesti, buna."

VOX: "Sunt niste sarmale delicioase, bineânteles am venit aci sa ne întâlnim cu pitestenii si sa ne simtim foarte bine."

TUDOR PENDIUC, primar Pitești: "De câti ani exista aceasta traditie, ca în a doua zi de Craciun sa oferiti sarmale? -Pe nesimtite am ajuns în al 16-lea an si faptul ca în fiecare an am continuat dovedeste ca e binevenita, deja s-a transformat într-o traditie."

Sărmăluțele și țuica s-au epuizat în două ore.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Crăciunul Favorit TV, în topul preferințelor ( 28 Decembrie 2020 )

    „Crăciun de poveste”, emisiunea care v-a adus în case și în suflet cele mai frumoase colinde, cântece și dansuri populare, la Favorit TV, v-a bucurat și duminică, pentru că sărbătorile continuă alături de noi! Fascinantul spectacol, adus în inima dumneavoastră de Raluca Diaconu, s-a situat în topul preferințelor iubitorilor de muzică populară autentică. Astfel, o medie de 192.000 telespectatori au urmărit programul Favorit TV, între orele 10.30 și 15.00. La orele prânzului, 312.000 de telespectatori urmăreau alături de noi un Crăciun de poveste.

  • Sfatul nutriționistului, pentru a evita problemele de sănătate după masa de sărbători ( 22 Decembrie 2020 )

    Conform tradiției, românul poartă grija festinului de sărbători. Crăciun, Anul Nou sau Paște înseamnă bucuria de a fi alături de cei dragi, dar și masa încărcată cu bunătăți.

  • Depresia, de sărbători ( 3 Ianuarie 2020 )

    În mini-vacanța de iarnă depresia se accentuează mai mult în rândul oamenilor! Pentru cele mai multe dintre persoane, Sărbatorile de Iarnă înseamnă petrecerea unor momente plăcute împreuna cu prietenii sau familia.

  • Spectacol de dimensiuni impresionante, în Bucovina ( 29 Decembrie 2019 )

    Obiceiurile de iarnă, transmise din străbuni, rămân un reper al identității naționale. În Bucovina, tradițiile reprezintă în continuare o ancoră pentru toți cei care an de an își amintesc de ceea ce ne unește cu adevărat. Suceava a găzduit un spectacol de dimensiuni impresionante: peste 1.500 de urători din întreg județul i-au bucurat pe localnici și turiști timp de aproape 10 ore. Oamenii au urmărit cu entuziasm parada organizată cu ocazia sărbătorilor, transmisă în direct de colegii noștri de la Favorit TV.

  • Sărbători magice, la Național TV ( 24 Decembrie 2019 )

    Noi detalii privind sărbătorile de poveste, la Național TV! Zeci de artiști renumiți vor cânta pentru dumneavoastră, de Crăciun și de Anul Nou. Muzica ușoară și cea populară, dar și cântecele de petrecere, vor aduce veselia și distracția...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2