Date companie
 
 
 
 

600 de microbuze școlare, achiziționate pentru elevii din mai multe județe din țară

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ponta, elevi, ministerul, dezvoltarii, microbuze, dragnea, scolare
 

600 de microbuze școlare, achiziționate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice cu bani din vânzarea unor certificate verzi, vor fi puse la dispoziția elevilor din mai multe județe din țară.

LIVIU DRAGNEA, vicepremier "Am semnat contractul pentru 600 de microbuze. De la începutul lunii iunie, încep să vină primele. Vor fi repartizate în județe. Necesarul estimat este în jur de 1000."

Potrivit vicepremierului Liviu Dragnea ritmul de livrare a microbuzelor școlare va fi de minimum 40 pe zi. Șeful Guvernului spune că măsura are ca scop și reducerea unor cheltuieli.

VICTOR PONTA, premierul României "In felul ăsta, reducem cheltuielile cu decontarea abonamentelor pentru elevi. Din cauza lăcomiei pentru unii transportatori, un kilometru de decontat era, de la 4 lei, la 40... sau cum era?"

Procedura de achiziționare a celor 600 de microbuze școlare a fost demarată în septembrie, anul trecut, dar a cunoscut finalizarea abia acum, din cauza contestațiilor privind rezultatul licitației electronice. Valoarea contractului este de peste 72 de milioane de lei, valoarea unui microbuz fiind de circa 120.500 de lei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2