Date companie
 
 
 
 

A 13-a zi de proteste

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Februarie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : piata, cotroceni, protest, victoriei, uman, tricolor
 

A treisprezecea zi de proteste, cu planuri anunțate pe rețelele de socializare de a face istorie prin numărul mare de participanți! În Piața Victoriei din București, protestatarii au început să se strângă încă din cursul după-amiezii. Pentru această seară s-a anunțat și un moment special.

ALEXANDRU VLĂDESCU, reporter "La ora 21.00, manifestanții vor pregăti "operatiunea tricolorul". Cu ajutorul materialelor sau hârtiilor de culoare roșie, galbenă și albastră vor forma un tricolor uman chiar în fața Guvernului."

VOX "Un cuvânt care să caracterizeze actuala guvernare? Eșuată!"

VOX "Să se trezească măcar în al 12-lea ceas!"

VOX "Cred că milioane de oameni suferă din cauza lor și din această cauză suferim."

Sâmbătă seară, 3.000 de manifestanți s-au aflat în Piața Victoriei, după ce în cursul după-amiezii a avut loc un maraton al democrației la care au participat zeci de persoane. Protestatarii au cântat imnul național și au aprins luminile de la telefoanele mobile. În fața clădirii Guvernului au scandat "Demisia", "PSD, ciuma roșie" sau "Mincinoșii" și "Hoții". Mai mulți manifestanți au desfășurat un steag tricolor de mari dimensiuni, cu care s-au plimbat prin mulțime. Peste 6.000 de oameni au protestat și în alte orașe din țară. La Cluj, Sibiu, Brașov, Constanța ori Iași, protestatarii au intonat imnul național și au aprins luminile telefoanelor mobile cerând demisia Guvernului. De cealaltă parte a baricadei, protestatarii de la Palatul Cotroceni nu au renunțat nici ei. Peste 500 de persoane au cerut în cor demisia președintelui Klaus Iohannis. Cei care susțin Guvernul Grindeanu și îl acuză pe șeful statului de dezbinare națională continuă protestul din fața Palatului Cotroceni și în această seară.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2