Date companie
 
 
 
 

A incercat sa treaca in Bulgaria, fara buletin

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Martie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : granita, buletin, fara acte
 

Un bucurestean a fortat punctul de control de la iesirea din tarã spre Bulgaria. Pentru ca, spune el, si-a uitat buletinul acasã. Asa cã a bãut câteva pahare ca sã-si facã putin curaj si a trecut la fapte. Bãrbatul spera sã nu îl urmãreascã nimeni.

AMBIANTÃ: (roata de masina- pleaca de pe loc in vitezã)

AMBIANTÃ: masina vine În vitezã si trece peste un con pus la trecere frontierã

Subinsp. GABRIEL VIZIREANU, Politia de Frontierã Vama Veche: "Nu a oprit la controlul de iesire pe sensul de iesire din tara si a trecut in viteza in acel moment un echipaj al politiei de frontiera a pornit in urmarirea lui."

A capatat curaj când a ajuns la o alcoolemie de aproape 1 la mie în sânge.

MARIUS NICULESCU, purtãtor de cuvânt Garda de Coastã: "Un astfel de caz noi nu am mai întâlnit. A declarat cã nu are asupra sa documente de identitate, si nici actele masinii. În urma verificãrilor toate aceste documente sunt reale."

Bãrbatul va fi cercetat în stare de libertate pentru trecerea ilegalã a frontierei de stat cãtre Uniunea Europeana.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Cumpărarea cu buletinul a cartelelor prepay, neconstituțională ( 18 Februarie 2020 )

  Cumpărarea cartelelor prepay doar cu buletinul este neconstituțională. Curtea Constituțională a respins, marți, cu unanimitate de voturi, Ordonanța de urgență adoptată anul trecut de Guvernul Dăncilă, după cazul de la Caracal.

 • Începând de anul viitor, românii vor avea buletine electronice cu cip ( 15 Ianuarie 2020 )

  Schimbări majore, în ceea ce privește actele de identitate ale românilor! Începând de anul viitor, cetățenii României vor fi obligați să aibă buletine electronice cu cip. Acestea vor avea forma și dimensiunea unui card bancar...

 • 11 cetățeni turci au încercat să treacă granița ilegal ( 13 Iunie 2019 )

  Cetățeni străini, prinși la frontieră! 11 persoane de origine turcă au fost depistate la punctul de trecere al frontierei Nădlac, din județul Arad, în timp ce încercau să treacă granița ilegal. 

 • Peste 6.000 de fapte ilegale, constatate la frontieră ( 12 Mai 2019 )

  Peste 6.000 de fapte ilegale constatate la frontieră în primele patru luni ale anului 2019! La nivelul întregii țări, au fost aproximativ 13,6 milioane treceri de persoane, dintre care 6.350.000 pe sensul de intrare si 7.250.000 pe sensul de ieșire, precum și 3,8 milioane mijloace de transport. 

 • Captură de bani, la graniță ( 20 Septembrie 2018 )

  Captură impresionantă la graniță! 70.000 de euro au confiscat polițiștii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu de la opt persoane care voiau să iasă din țară. Polițiștii au făcut descoperirea după ce au verificat...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2