Date companie
 
 
 
 

A patra zi de protest în București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Noiembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : piata, huiduieli, protest, bucuresti, lideri, discurs, universitatii, scena
 

A patra zi de proteste, încheiată cu scandal! Protestatari urcați pe o scenă montată la Teatrul Național au fost fluierați și huiduiți din mulțime. Oamenii au spus ca nu vor lideri are să vorbească la microfon și au început să-i huiduie pe cei care au vrut să țină discursuri.

AMBIANȚĂ "Toată lumea se va exprima pe această scenă. Scena e pentru liderii dumneavoastră!"

AMBIANȚĂ "Piața n-are lideri, suntem oameni liberi. Suntem oameni liberi!"

AMBIANȚĂ "Scena asta nu e din partea niciunui partid politic! Huuuuo! Scena asta e a noastră! Huuuuo!"

AMBIANȚĂ "Toate partidele aceeași mizeri!"

Pe scenă erau amplasate și instrumente muzicale, aspect care a provocat nemulțumire în rândul celor prezenți. Manifestanții au spus că nu se poate cânta, în condițiile în care atâția tineri au murit în clubul Colectiv. De altfel, protestatarii au scos din priză toată aparatura care asigura sunetul și luminile de pe scenă. Protestatarii și-au spus și părerea cu privire la consultările de la Cotroceni, dintre președintele Klaus Iohannis și reprezentanții societății civile . Oamenii cred că demersul președintelui este un gest menit să-i dezbine.

VOX "N-ai cum să ai lideri în 2 zile. Au trimis 5.500 de cereri, dar este o chestie care nu este organizată și n-ai cum să ai lideri în 2 zile. Să ne aștepte, că vom veni!"

VOX "Președintele țării ar fi trebuit să vină de mult în stradă și să ne vorbească. Președintele ăsta pe care eu l-am votat și în care mi-am pus încrederea, din păcate, tăcerea lui spune mai multe decât aș fi vrut eu să spună."

La manifestația care a avut loc în Piața Universității au fost prezente aproximativ 5.000 de persoane. Manifestanții au aprins lumânări în jurul fântânii de la Universitate și au ținut un moment de reculegere în memoria celor care și-au pierdut viața în urma incendiului din clubul Colectiv.

AMBIANȚĂ ”Colectiv, Colectiv!”« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2