Date companie
 
 
 
 

A sunat clopoțelul pentru elevii de la Școala Gimnazială nr. 59 din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Septembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : profesori, bucuresti, elevi, scoala, 59
 

Din nou la școală! 2,3 milioane de elevi și copii de grădiniță au revenit la cursuri, pentru un nou an școlar. După o vacanță de aproape trei luni, copiii au pășit pragul școlilor și liceelor cu emoție și entuziasm. Clopoțelul primei zile de școală a sunat și pentru elevii Școlii Gimnaziale numărul 59 "Dimitrie Sturdza", din Capitală. Cele mai mari emoții le-au avut bobocii: copiii din clasa întâi și din clasa zero, care au trăit cu intensitate fiecare moment.

VOX "Cum e în prima zi de școala? Bine! Ai emoții? Da! În ce clasă ești? Fluturaș."

Elevii mai mari s-au bucurat de revederea cu colegii și cu profesorii.

VOX "Este foarte bine. Ai emoții? Am câteva pentru că știu cum este în clasa a lV-a."

VOX "- Ți-a fost dor de colegi, de profesori? - Mai ales de dna noastră învățătoare, mi-a fost dor."

La Școala Gimnazială nr. 59 din București, elevii au fost întâmpinați cu săli de clasă bine puse la punct, condiții de igienă impecabile, manuale pentru fiecare școlar și profesori dedicați.

ADRIANA GEORGESCU, director adjunct, Școala Gimnazială nr. 59 "Ca de fiecare dată, festivitatea noului an școlar e un prilej de bucurie și pentru elevi și pentru noi cadrele didactice. I-am așteptat cu drag, am făcut foarte multe îmbunătățiri în școală."

Pentru elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială Numărul 59, a fost o dublă sărbătoare. Unitatea de învățământ a împlinit astăzi 35 de ani de activitate. La festivitate a fost prezent și primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

AMBIANȚĂ "Sunt convins că ați pășit cu dreptul pe poarta școlii și că o sa aveți un an școlar de succes."

La Școala Gimnazială nr. 59 "Dimitrie Sturdza" din București învață peste 800 de elevi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Fără acoperiș, în prag de iarnă ( 21 Noiembrie 2017 )

  Case în flăcări, în Capitală! Mai multe familii din sectorul 1 au ramas pe drumuri dupa ce locuințele lor au fost mistuite de foc. Incendiul a izbucnit din cauza unei centrale pe lemne care nu functiona corespunzator într-una dintre case. În scurt timp, flăcările s-au extins la încă două locuințe. Oamenii au reușit sa iasă în ultimul moment, doar cu ce aveau pe ei.

 • Circulație feroviară îngreunată, din cauza furturilor de relee pe calea ferată ( 19 Noiembrie 2017 )

  Furt de componente de pe calea ferată, între Fundulea și Sărulești! Circulația feroviară pe magistrala București-Constanța s-a desfășurat cu dificultate, duminică dimineață, iar trenurile au acumulat întârzieri mari, din cauza...

 • Atelier de teatru spaniol și didactica literaturii, la Institutul Cervantes din București ( 18 Noiembrie 2017 )

  Atelier de teatru spaniol și didactica literaturii, la Institutul Cervantes din București! Profesori de limba spaniolă din toată țara, români și spanioli, au participat la atelierul dedicat exclusiv predării literaturii, care se adresează...

 • Elevii Liceului Teoretic Atlas au măsurat gratuit glicemia doritorilor ( 15 Noiembrie 2017 )

  Elevii Liceului Teoretic Atlas au organizat o acțiune de Ziua mondială de luptă împotriva diabetului zaharat, într-un centru comercial din Capitală. Astfel, aceștia vor să vină în ajutorul oamenilor care nu au timp să ajungă la medic pentru a-și măsura glicemia. Testarea a fost gratuită.

 • Elevi ai Colegiului Național "Iulia Hasdeu", implicați într-un proiect pentru incluziune socială în Europa ( 14 Noiembrie 2017 )

  Elevi din România și din alte cinci țări, împreună într-un proiect european! Intitulat "Radio, adolescenți și știri", proiectul vizează strategiie ce permit incluziunea unor colective în societate: cei de altă rasă, de altă religie sau de altă culoare. Prima etapă a proiectului se desfășoară în București, la Colegiul Național "Iulia Hașdeu".

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Miercuri, 22 Noi. 2017

1 USD = 3.9565 RON
-0.0085
1 EUR = 4.6497 RON
-0.0054
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2