Date companie
 
 
 
 

Academicianul rus Ashot Khachatryan, părintele medicinei hidrogenului, în România

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 August 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, sanatate, medicina, boli, clinica, metode, academician, khachatryan, hidrogenului, sburlan, detoxifiere
 

Celebrul academician rus, Ashot Khachatryan, cel care a pus la punct metode medicale unice specifice medicinei hidrogenului, se află în România. Profesorul Khachatryan acordă consultații și aplică metodele și procedurile sale într-o clinică din București, coordonată de medicul Cristina-Astrid Sburlan. În clinică sunt aplicate proceduri și tratamente din sfera medicinei hidrogenului, care contribuie la detoxifierea organismului. Este vorba de un proces profund de curațare completă a corpului, în scopul tratării bolilor sau pentru restartarea organsimului, având ca scop creșterea calității vieții de lungă durată. Academicianul Ashot Khachatryan, de origine armeană, școlit în Rusia și cu diplome recunoscute în lumea întreagă aplică astfel de tehnici de mai bine de trei decenii, în cadrul clinicile sale din Kazahstan și din Siberia.

ASHOT KHACHATRYAN, academician ”Este o direcție nouă. Mă consider un pionier, un întemeietor al acestei medicini noi. Eu folosesc hidrogenul pentru a fortifica sănătatea pacienților de peste 30 de ani. Toată lumea știe că substanța de bază a corpului nostru este apa. Studiind mi-am dat seama că dacă ne orientăm spre compoziția apei, o mare parte o are hidrogenul. Această particularitate mi-a atras atenția.”

RADU VIOREL, medic chirurg, proctolog expert ”De peste 30 de ani studiază metodele de însănătoșire a corpului uman, de prevenție , de tratament a bolilor prin metode naturale. Văzând metodologia dumnealui am înțeles că e una din cele mai non invazive, cele mai naturale și mai apreciate de către pacienți. Este o ramură a viitorului în medicină, peste care noi ceilalți medic, obișnuiți să tratăm într-un anumit mod, trebuie să ne aplecăm asupra acestor viziuni de viitor.”

Procedurile sunt certificate internațional în mai multe țări, inclusiv în Statele Unite ale Americii. Fie că vorbim despre boli de piele, boli de sânge sau chiar de cancere, metoda este una de curățare în totalitate a organismul și apoi de repopulare cu o floră bacteriană nouă, obținută în laborator. Tratamentul complex de curățarea organismului se face în patru etape, în care sunt utilizate produse medicamentoase naturale și soluții de detoxifiere și antioxidante, într-un total de 78 proceduri. Practic, tot ce este folosit ca tratament, respectiv soluțiile terapeutice, care sunt cu diverse tipuri de PH, dar care au îmbogățire cu ioni de hidrogen, intră în corp și normalizează forțat prin intermediul lichidului interstițial potențialul electric celular.

ASHOT KHACHATRYAN, academician ”Am observat un specific al pacientului român. Încă nu sunteți foarte intoxicați, afectați. Am observat că românii au în structura lor o bază care cât de cat le permite să fie mai sănătoși comparativ cu pacienții din Kazahstan, Rusia. Acolo afecțiunile sunt într-o fază mai gravă și e mai greu să îi tratăm. În România, oamenii nefiind afectați așa mult, nu cred că trebuie să se trateze. Din potrivă, este greșit. Românii trebuie să înțeleagă că trebuie să prevină îmbolnăvirile.”« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Invazie de alge marine, pe litoralul românesc ( 9 August 2020 )

  Invazie masivă de alge, pe litoralul românesc! Reprezentanții Administrației Bazinale a Apelor Dobrogea Litoral au transmis un mesaj public, în care precizează că utilajele strâng, în fiecare noapte, cantități uriașe...

 • Apartament în flăcări, în București ( 6 August 2020 )

  Incendiu puternic în Capitală! Un apartament situat la etajul 10 al unui bloc de locuințe din zona intersecției dintre bulevardele Mihai Bravu și Basarabia a fost cuprins de flăcări. 

 • Piața Reșiță, închisă din cauza nerespectării măsurilor anticovid ( 29 Iulie 2020 )

  Piața Reșița din București a fost închisă de autorități, din cauza nerespectării măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului.

 • Case mistuite de incendiu, în București ( 13 Iulie 2020 )

  Incendiu de proporții, în Sectorul 5 al Capitalei! Flăcările au cuprins o casă de pe strada Posada, apois-au întins cu repeziciune la alte trei locuințe, precum și la anexe. Focul a mistuit peste 400 de mp.

 • Excursie la fermă, pentru relaxare în aer liber și hrană sănătoasă ( 12 Iulie 2020 )

  Unde își pot petrece timpul liber bucureștenii care nu vor să stea ore întregi în trafic, pe drumul spre mare ori spre munte? În apropierea Capitalei există zone frumoase, amenajate pentru relaxare și distracție, unde...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2