Date companie
 
 
 
 

Accident cu mașina de poliție aflată în misiune

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Septembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, craiova, masina, misiune, politie, automobil
 

Accident de circulație grav, în Craiova! O mașină de poliție a fost lovită în plin de un automobil care nu a acordat prioritate într-o intersecție. Potrivit martorilor, masina era în misiune. Un polițist a fost rănit ușor în accident.

VOX ”Se pare că autospeciala, care avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune, a pătruns în intersecție, când un alt autoturism, care se deplasa dinspre Filiași către centru, nu i-ar fi acordat prioritate.”

Șoferul care a intrat cu automobilul în mașina poliției are alta variantă. El susține că, de fapt, polițiștii ar fi vinovați.

VOX ”Veneam de la o clinică particulară cu copilul, cu nașa și cu sora lui nașa. Am trecut pe verde, poliția trecea din partea celalată cu girofarele aprinse și m-au lovit în spate. Mașina în spate nu avea semnalele, decât girofarele.”

În automobil se mai aflau doua femei și un bebeluș. În urma coliziunii s-au deschis airbagurile și au scăpat nevătămați. Șoferul vinovat de producerea accidentului nu scapă, însă, de răspundere, pe numele lui fiind întocmit dosar penal.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2