Date companie
 
 
 
 

Accident cu morți și răniți, pe o șosea din județul Vrancea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, vrancea, morti, raniti, spital, caruta, politisti, soferita, automobil, haret
 

Tragedie pe o șosea din Vrancea. Patru persoane, între care și o fetiță de cinci ani, au murit, iar alțe opt au fost grav rănite, după ce căruța în care se aflau a fost izbită de o mașină. Accidentul s-a produs pe Drumul European 85. În atelaj se aflau 12 oameni, toți rude. Mergeau acasă la Mărășești, iar în dreptul localității Haret, cel care conducea atelajul a intrat pe Drumul European 85 fără să se asigure. Femeia care conducea automobilul nu a putut evita impactul.

VOX "A traversat o căruță și a luat-o mașina aia, de acolo, în plin."

VIOREL GHEORGHE, șef, Serviciul Poliției Rutiere Vrancea "Accidentul s-a produs pe fondul neacordării priorității, de către conducătorul unui atelaj hipo."

VOX "Era o mașină în șanț, o fetiță moartă aici, mai în față, și restul răniților, că sunt vreo câțiva."

AMBIANȚĂ "Mai în dreapta mea! Las-o jos! Trage, trage! Du-te, du-te!"

Cei care au supraviețuit au ajuns la spital cu răni grave. Rudele lor au venit într-un suflet la locul accidentului. Oamenii au fost la un pas să se ia la bătaie cu polițiștii, iar aceștia au fost nevoiți să cheme întăriri.

AMBIANȚĂ "- Nu e nimeni! - Vrei să te omor și pe tine aici? Te omor și pe tine aici. Ce ai făcut aici? I-a omorât pe toți! - E la spital toată lumea, nu ai înțeles?"

AMBIANȚĂ "Cine crește copiii care au rămas în urmă?"

Șoferița care a lovit căruța și ceilalți trei pasageri din mașină au scăpat nevătămați. Acesta este al doilea accident grav din Vrancea, în mai puțin de o săptămână.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2