Date companie
 
 
 
 

Accident cu un dric, la ieșirea din Pitești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Ianuarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, femeie, barbat, picioare, italia, ranita, sicriu, accidemt, dric
 

Necaz peste necaz, într-o familie din Călărași! În loc să facă pregătiri pentru înmormântarea soțului, o femeie a ajuns pe patul de spital. Ea a fost rănită grav chiar în timp ce ducea acasă trupul decedatului. Venea tocmai din Italia, cu un dric la volanul căruia se afla un sofer italian. Cu 200 de kilometri până la destinație, chiar la ieșirea din Pitești, omul a adormit la volan și a intrat cu dricul într-un cap de pod. Șoferul a suferit răni minore, dar văduva a rămas prinsă între fiarele mașinii.

AMBIANȚĂ "- Aoleo, mamă, nu mai desface ăla! - Să văd eu picioarele dumneavoastră, doamnă! Îl are pe dreptul, peste stângul. Dacă din spate nu putem să o tragem cu scaunul, ca să marim spațiul, îi băgăm lopata, o răsucim."

Oamenii de la Descarcerare s-au chinuit mai bine de o jumătate de oră să o scoată pe femeie din capcana dricului distrus în accident.

AMBIANȚĂ "Hopa, hopa! Așa, o răsucești pe lopată. Gata, a prins! Hai cu ea sus! Sus, sus, sus! E bine, gata!"

VOX "Este politraumatizată, cu ambele membre sub bordul mașinii. Celălalt este italian, 50 de ani, cu un traumatism craniofacial, stabil deocamdată."

VOX "S-a produs pe fondul oboselii la volan. Un conducător auto care venea din Italia."

Sicriul cu trupul decedatului a fost preluat de un alt dric si dus acasă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2