Date companie
 
 
 
 

Accident cu un șofer care a adormit la volan

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Februarie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, autostrada, hipotermie
 

La un pas de tragedie. Un tânăr în vârstă de 20 de ani din județul Olt a ieșit cu mașina în decor pe autostrada Pitești-București. Acesta era nedormit de trei zile, iar la limita dintre județele Argeș și Dâmbovița, a adormit pur și simplu la volan, iar mașina a luat-o pe câmp. Cei care l-au văzut au mers la el, l-au scos din autoturism și au chemat autoritățile. Șoferul a avut noroc că mașina nu s-a răsturnat.

AMBIANȚĂ

VOX: "Ia uitați în ce hal s-a urcat ăsta la volan, cum te numești, cum te numești mă, cum te numești că te verifică?" cineva

Bărbatul era înghețat bocnă. Când l-au văzut în această stare, polițiștii au chemat imediat ambulanța. Un echipaj din Dâmbovița l-a transportat de urgență la spital.

AMBIANȚĂ din ambulanță

VOX: "E cam anchilozat așa ca la epilepsie, de aia am vrut să îl înțep și își mușca limba, vorbește frumos, vorbește frumos că vor să te ajute."

Inițial, polițiștii au crezut că fie a băut, fie este drogat. S-a stabilit ulterior că era într-o stare avansată de hipotermie și nu dormise de trei zile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2