Date companie
 
 
 
 

Accident de taxi, provocat de un gest iresponsabil, al unui tânăr inconștient

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Martie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, capitala, spital, rosu, tanar, taxi, rani, teribilism, mana, frana
 

Teribilism la limita iresponsabilității, din partea unui tânăr, care, pentru a-și impresiona prietenii, a tras frâna de mână a taxiului la bordul căruia se aflau. Autoturismul a părăsit direcția de mers și s-a oprit în două mașini parcate pe marginea drumului. Accidentul a avut loc pe strada care leagă comuna ilfoveană Roșu, de Capitală. În urma impactului, taximetristul și doi dintre cei patru aventurieri au ajuns la spital, cu răni grave.

VOX "Mi-a spus că venea spre Roșu, aici, și era cu niște tineri în mașină. A zis că unu dintre ei a tras frâna de mână, în timpul mersului."

VOX "Am auzit o bubuitură puternică și am ieșit. Pasagerii din mașină, cei trei, erau afară, plus șoferul, mai puțin unu', care era pe bancheta din spate."

IRINA ILIE, medic, S.M.U.R.D. "Echipajele S.M.U.R.D. au preluat doi pacienți. În acest moment, conștienți și echilibrați termodinamic și respirator. Vor fi transportați la spitale pentru investigații, în vederea stabilirii diagnosticului final."

Cunoscuții celor patru teribiliști au fost șocați de gestul acestora.

VOX "- Îi știți pe bãieții de aici? - Îi cunoaștem, normal! Sunt copii cuminți!"

GHEORGHE MIHAI, inspector, Serviciul Rutier Ilfov "Am fost solicitați să intervenim la un accident de circulație. Din primele verificări, reiese că conducătorul auto a pierdut controlul volanului și s-a lovit cu cele două auto, care erau parcate."

Tânărul care a tras frâna de mână riscă să se aleagă cu dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2