Date companie
 
 
 
 

Accident mortal în București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Ianuarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, masina, alcool, viteza, tanar, mortal, murit, stalp, revelion, ranit
 

Alcoolul consumat în exces în noaptea de Anul Nou a făcut victime! Amețit de băutură după petrecerea de revelion, un tânar s-a urcat la volanul masinii și, împreună cu patru prieteni, a plecat la drum. Gonea nebunește și, la un moment dat, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de pe marginea șoselei, în Sectorul 3 al Capitalei. Prietenul lui aflat pe scaunul din dreapta a murit pe loc, iar ceilalți ocupanți ai mașinii au fost răniți. 

SORIN OANCEA, căpitan, I.S.U. București-Ilfov ”- Am fost solicitați să intervenim pentru un accident rutier cu cinci victime încarcerate, patru victime de sex masculin, o victimă de sex feminin. Din păcate, una dintre victimele de sex masculin a fost declarată decedată. - Celelelate victime în ce stare sunt? - Sunt transportate la spital, două conștiente, două inconștiente.”

Potrivit martorilor, cu puțin timp înainte de producerea cumplitului accident, șoferul a trecut glonț pe lângă o mașină de poliție.

VOX ”Am fost la două minute după ce s-a întâmplat. Șoferul era rupt în două de beat, după câte am vazut eu, și cel din spate tot la fel. Striga cineva după ajutor. Doar cel din spate care a si iesit singur, dar in rest nu scotea nimeni un cuvant.

Șoferul și pasagerul din spatele lui au fost răniți ușor și au reușit să iasă singuri din mașina distrusă. Unul dintre tineri a refuzat îngrijirile medicale. Încă în stare de șoc după accident, el s-a apucat să-și caute ochelarii. Încă nu aflase că unul dintre prietenii lui a decedat.

AMBIANȚA ”- Am pierdut ochelarii prin mașină și atâta tot. Să poată să mi-i găsească. Mă doare puțin umărul. - Îmi spui ce s-a întâmplat. - Nu stiu exact. - Erai în mașină? - Da. - Băiatul care a murit era prieten cu tine? - Stați putin! Explicați-mi ce s-a întâmplat mai exact.”

VOX ”- Doar am auzit bușitura, atât, și apoi ați văzut mașina, da nu pot să vă spun, m-am pierdut cu firea când am ridicat capul și m-am uitat mașina era zob. - Aveau viteză când s-a produs accidentul? - Da, da, da!”

Polițistii continuă cercetările pentru elucidarea îmrejurărilor în care s-a produs accidentul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2