Date companie
 
 
 
 

Accident mortal în Capitală, pe Șoseaua Berceni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Noiembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, sofer, spital, farmacie, viteza, trecere, pietoni, Berceni, bagdasar, arseni
 

Spulberat chiar pe trecerea de pietoni! Un bărbat care lucra la spitalul Bagdasar-Arseni din București a fost lovit în plin de un șofer care circula cu viteză pe Șoseaua Berceni. Omul era în drum spre farmacie, ca să cumpere medicamente, când s-a produs nenorocirea.

VOX "Ne-a anunțat cineva că pe colegul nostru l-a lovit mașina și, când ne-am dus în gardă, era deja mort."

Șoferul a vrut să fugă de la fața locului, dar a fost prins de oamenii care au văzut cum s-a produs accidentul, care l-au predat polițiștilor. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

VOX "- Cei din mașină au dat să fugă, au luat-o încoace spre gang. Și cine i-a prins știi? - Da, doi oameni. Nu știu cine exact!"

Soția victimei, angajată tot la spital, era și ea la muncă atunci când a avut loc accidentul. Practic, bărbatul s-a stins sub ochii ei. Doi copii au rămas, acum, fără tată.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Dovada încheierii RCA se va face cu polița sau contractul, tipărit sau electronic ( 9 Septembrie 2020 )

  Veste bună pentru șoferi! Din 10 septembrie, atunci când sunt opriți de polițiști, în trafic, pentru controlul documentelor, conducătorii auto pot prezenta dovada RCA, atât cu polița de asigurare, cât și prin prezentarea contractului.

 • Pacientă rănită, după ce o bucată din computerul tomograf s-a desprins ( 30 August 2020 )

  O pacientă de la Spitalul Județean Timișoara a fost rănită în timpul unei investigații imagistice, după ce o bucată din computerul tomograf s-a desprins și a căzut peste ea! Pacienta, în vârstă de 36 de ani, suferise un accident vascular cerebral dar a reușit să se ferească la timp de bucata de aluminiu care a căzut, fiind lovită doar la o mână.

 • Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, în vizită la Oradea ( 18 August 2020 )

  Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a efectuat, astăzi, o vizită la Spitalul Municipal „Dr. Gavril Curteanu” Oradea, unitate sanitară Covid. În cadrul conferințe de presă susținute în timpul vizitei, ministrul a vorbit despre...

 • Cantitate mare de apă, donată Spitalului „Dr. Gavril Curteanu” din Oradea ( 13 August 2020 )

  Solidaritatea este cel mai bun medicament în aceste vremuri de pandemie, iar companiile care au donat și donează spitalelor cele de trebuință ne ajută să respirăm mai liniștiți! Încă din primul moment...

 • Accident mortal în Hunedoara ( 31 Iulie 2020 )

  Tragedie la ieșirea din municipiul Hunedoara! Un bărbat de 42 de ani și-a pierdut viața. Șoferul se deplasa spre Deva și a intrat cu mașina pe contrasens. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2