Date companie
 
 
 
 

Accident mortal, în Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, capitala, pieton, mortal, barbat, soferita, automobil
 

Accident mortal, în Capitală! Un bărbat de 50 de ani și-a pierdut viața, după ce a fost lovit în plin de o mașină. Pietonul încerca să traverseze prin loc nepermis, când un autoturism condus de o șoferiță l-a spulberat. Omul a murit pe loc, iar tânara, care abia a împlinit vârsta majoratului, a intrat în stare de șoc.

VOX "Am auzit impactul, deși aveam căștile la telefon cu muzica la maxim, era pe un post de radio. M-am întors și am mai văzut mașina care se deplasa de pe axul drumului către poziția actuală. Zgomot de frână nu am auzit, am auzit decât zgomot de impact."

Potrivit martorilor, tânăra avea viteză destul de mare. Bărbatul a fost luat pe capota mașinii, apoi automobilul l-a mai târât câțiva metri. O ambulanță a ajuns imediat la locul accidentului, dar a fost prea târziu.

IOANA STANCU, purtător de cuvânt, Brigada Rutieră a Capitalei "Din primele investigații desfășurate la fața locului, se pare că este vorba despre o traversare neregulamentară. În orice caz, a fost întocmit un dosar de cercetare penală. Urmează să stabilim exact cauza care a condus la producerea acestui accident de circulație."

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că tânăra nu consumase alcool. Ea avea permis de conducere de mai puțin de două luni.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2