Date companie
 
 
 
 

Accident mortal în drum spre casă, la întoarcerea de la Mânăstirea Prislop

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, raniti, drum, brasov, mort, sibiu, cap, pod, manastirea, Prislop, talmaciu
 

S-au dus la mânăstire, dar drumul de înapoiere, spre casă, a devenit drumul morții! Un bărbat a murit, iar alte patru persoane au fost rănite grav, după ce autoturismul în care se aflau a intrat violent într-un cap de pod. Oamenii se întorceau de la Mânăstirea Prislop, și se aflau pe raza județului Sibiu, în drum spre Brașov, când, la un moment dat, și-au dat seama că au greșit drumul și au fost nevoiți să se întoarcă. Probabil din cauza oboselii, în localitatea Tălmaciu, șoferul a ațipit la volan, a pierdut controlul volanului și a intrat cu viteză într-un cap de pod. Acul vitezometrului a rămas blocat la 110.

VOX "Avea viteză. Mult, mult! 120-150!"

VOX "- Erau 4 răniți și un mort. - Ce ați auzit? - Atât, bubuitura în capul podului."

VOX "Am auzit bubuitura, m-am uitat pe geam, și am văzut mașina în capul de pod."

DANIELA ȚĂRAN, medic, S.M.U.R.D. "La fața locului erau 5 victime. 4 conștienți, policontuzionați. Al cincilea, nu s-a mai putut face nimic."

SANDU MURARIU, comisar, Serviciul Rutier Sibiu "Pe fondul stării de oboseală, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în capul de pod. Ca urmare a producerii accidentului, o persoană, care era pasageră în autoturism, a decedat."

În acest caz a fost deschisă o anchetă, pentru elucidarea împrejurărilor în care s-a produs tragicul accident. Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal, pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2