Date companie
 
 
 
 

Accident mortal în Prelungirea Ghencea, din cauza unei gropi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Mai 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, ghencea, bucuresti, mort, viteza, gard, prelungirea
 

Tragedie în zona Prelungirea Ghencea din București! Un șofer a murit, după ce s-a izbit cu mașina de un gard din beton. Bărbatul conducea cu viteză pe carosabilul umed. Nu a putut evita o groapă și a pierdut controlul volanului. Mașina a ieșit de pe carosabil și s-a oprit în gard. Vă avertizăm că urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

VOX "Eram pe terasă, am auzit o bubuitură, am încercat să îi deschid ușile la mașină. Am fost prima care a ajuns acolo. Ambulanța a venit după 20 de minute. Primii au ajuns pompierii. I-au acordat ei îngrijiri medicale. Nu știu, nu am putut să mai stau acolo."

OVIDIU MUNTEANU, purtător de cuvânt, Brigada Rutieră București "Din primele cercetări, un conducător auto care se deplasa pe stradă, nu a adaptat viteza la carosabilul umed și a intrat în coliziune cu un zid. Din impact a rezultat decesul conducătorului auto."

Localnicii spun că asfaltul de pe strada unde a avut loc accidentul s-a surpat din cauza lucrărilor prost făcute, iar groapa s-a format la scurt timp după ce o mașină de pompieri a intrat pe carosabil.

VOX "Din cauza gropilor s-a întâmplat. Lucrările au fost făcute de cei care au pus canalizarea și au făcut treaba de mantuială. S-a întâmplat fix din cauza nesimțirii unor oameni care nu au grijă de ceea ce trebuie să facă."

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, tată a doi copii, era la câțiva metri de locuința sa când s-a produs tragedia.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2