Date companie
 
 
 
 

Accident mortal în timpul unei presupuse curse ilegale de mașini, la Pitești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Aprilie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, dosar, pitesti, tineri, masini, mortal, ucidere, culpa, penal, ilegala, cursa
 

Accident mortal, în timpul unei presupuse curse ilegale de mașini! Un tânăr din Pitești a murit, iar un altul a ajuns la spital cu răni grave, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp. Cei doi sunt cunoscuți printre prieteni ca împătimiți ai întrecerilor ilegale de mașini. Martorii susțin că tinerii se întreceau cu altă mașină, iar autoturismul a derapat pe strada udă.

VOX "- Tânărul, imediat după impact, a coborât din mașină. Scârțâit, a bubuit, fum! - Se alerga cu cineva? - Din câte am ințeles, da! - Făceau liniuțe? - Întrecere, liniuțe."

În urma impactului, masina s-a încolacit, practic, în jurul stâlpului. Pasagerul din dreapta soferului a murit pe loc.

ROMEO SAFTA, subofițer, I.S.U. Argeș "- La locul evenimentului am găsit o persoană încarcerată pe scaunul din dreapta. Am acționat pentru scoaterea acestuia dintre fiarele contorsionate. - Mai era în viață? - În momentul scoaterii acestuia, nu prezenta semne vitale."

Înainte de accident, tinerii s-au întâlnit cu niște prieteni și au discutat despre cât de puternice sunt masinile lor.

VOX "Au spus că pleacă acasă, că s-a pus și ploaia. Vorbeau ei despre mașini și astea, dar nu m-am gândit că se duce să dea ca nebunul, acum, după ea. Vorbea el că a fost pe autostradă, că s-a întrecut cu alții."

Șoferul are 18 ani și abia își luase permisul de conducere. Acum, este internat în spital, în stare gravă. Anchetatorii i-au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2