Date companie
 
 
 
 

Accident mortal, în Voluntari

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Iunie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, sofer, politisti, moarte, sot, femeie, trecere, pietoni, Voluntari, fugit
 

Sfârșit tragic pentru o femeie din Voluntari! Ea traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, împreună cu soțul ei, când s-a produs nenorocirea. Cei doi soți au fost loviți violent de un autotrism al cărui șofer nu i-a văzut la timp. Trecătorii care au văzut ce s-a întâmplat au cerut ajutor la 112 și la fața locului au ajuns, în scurt timp, medicii și polițiștii. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva, femeia a murit. Soțul ei a fost transportat la spital, unde se zbate între viața și moarte. Martorii spun că victimele au fost lovite atât de violent, încât trupurile au fost proiectate pe celălalt sens de mers.

VOX "Am ieșit ca să salvez, dar n-am avut ce!"

VOX "Le-am văzut, am oprit și dânșii au avut viteză mare și i-a aruncat sub mine. "

VOX "A pus frâna și a pierdut controlul. I-a lovit în plin. Pe ea cred că a lovit-o prima."

După producerea accidentului, șoferul vinovat și-a abandonat mașina și s-a făcut nevăzut. La și cei doi pasageri din mașina.

VOX "Conducătorul auto cu pasagerul din autoturism au părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de politie."

Polițiștii îl caută pe autorul accidentului și este doar o problemă de timp, până ce va fi prins. El va da socoteală pentru omor din culpă și vătămare corporală din culpă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2