Date companie
 
 
 
 

Accident mortal, pe A1

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 August 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, bucuresti, sinucidere, pitesti, autostrada, mortal, barbat
 

Un bărbat și-a pierdut viața, după ce a fost lovit de o mașină, pe autostrada București-Pitești. Omul a vrut să traverseze șoseaua, însă n-a mai apucat să ajungă pe partea cealaltă. Șoferul mașinii care l-a lovit spune că nu l-a putut evita. Polițiștii nu exclud varianta unei sinucideri.

VOX "La un moment dat, am văzut pe cineva care vroia să traverseze strada alergând. Eram pe banda a doua de mers, am claxonat. Nu am putut să îl evit, am fost prea aproape. Am frânat, am luat de volan stânga cât am putut, totuși, l-am agățat cu bara."

Medicii au ajuns repede la locul accidentului, dar nu au reușit să-l resusciteze. Câțiva colegi de muncă ai bărbatului au ajuns și ei la fața locului și le-au povestit anchetatorilor că omul divorțase de doi ani și avea probleme cu băutura. De altfel, lângă cadavru a fost găsită o cutie cu bere.

VOX "Le-a spus la copii că astăzi e ultima zi în care îi mai vede și atât. Atâta mi-a zis băiatul, că a vorbit cu el când s-a urcat în mașină."

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru stabili dacă e vorba despre o sinucidere sau un accident.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2