Date companie
 
 
 
 

Accident pe contrasens, in Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Martie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, capitala, spital, masina, contrasens, gunoi, soferita, bulevard, bratianu
 

Accident grav, în cursul nopții, pe bulevardul I.C. Brătianu din Capitală! O șoferiță în vârstă de 19 ani, care, potrivit polițiștilor, conducea cu viteză, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, unde a  lovit o mașină de gunoi. Martorii spun, însă, că o roată a automobilului a explodat, iar tânăra s-a speriat și a tras de volan.

VOX "A făcut explozie la roata din stânga și a intrat pe contrasens sub mașina de gunoi. S-a auzit bubuitură foarte puternică din moment ce mașina de gunoi a ricoșat trei metri în spate."

VOX "A explodat. S-a speriat, a tras de volan în stânga și s-au tamponat destul de urât. Au fost destul de bușiți. Erau patru sau chiar cinci persoane în mașină."

Toate cele cinci tinere aflate în automobil au fost grav rănite în accident și au fost transportate de urgență la spital. Alte două persoane, care se aflau în mașina de salubritate, au fost rănite ușor.

VOX "A ieșit de acolo și a intrat direct în noi din plin. Au intrat pe contrasens, în plin, în basculantă. Cinci fete începătoare din ce am înțeles."

Traficul a fost blocat timp de câteva ore. Anchetatorii caută, acum, să stabilească toate detaliile privind producerea accidentului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2