Date companie
 
 
 
 

Accident produs de un tir, în Reșița

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, sofer, bloc, tir, femeie, ranit, taxi, resita, pasager
 

Grav accident de circulație, în zona Triaj din Reșița! Șoferul unui tir a adormit la volan, a pierdut controlul volanului, iar autotrenul a spulberat totul în cale. S-a oprit, în final, într-un bloc situat peste drum de Muzeul de Locomotive.

VOX ”Tirul a venit de pe partea celaltã și a intrat direct în bloc. A lovit o femeie, care s-a lovit la nas și la picioare și domnul care era în mașinã.”

VOX  ”- Tirul a întors, așa, ca o spiralã, și a intrat în plin. - A vrut sã întoarcã? - Cred, dar nu știu cum Dumnezeu a fãcut! A fost impactul foarte brusc și dur.”

Proprietara apartamentului afectat de autotren a crezut cã nu scapã cu viațã, când a vãzut mastodontul venind spre ea.

VOX ”- Eram pe canapea, cu fața spre geamul de la balcon și am vãzut cum vine tirul spre noi. Copilul meu era jos, pe covor. - Și ce-a zis șoferul? - N-a zis nimic! E rus, am înțeles. Nu vorbește! - A ieșit singur? - L-am vãzut jos, nu când a ieșit. Și n-a zis nimic, absolut nimic, doar s-a uitat.”

O femeie care circula pe trotuar, șoferul de taxi și pasagerul au suferit rãni serioase. Cel care a provocat accidentul nu are nicio zgârieturã.

ANTON URSU, medic, U.P.U. Spitalul Județean Reșița "Au venit cu traumatisme cerebrale, politraumatism din accident rutier. Starea lor nu a fost una foarte foarte criticã. Au fost prezenți, conștienți .

Șoferul tirului este cetãțean rus și nu a reușit sã le dea polițiștilor prea multe informații despre accident.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2