Date companie
 
 
 
 

Accident surprins pe camere chiar în fața școlii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Martie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, masina, contrasens, suceava
 

Imagini teribile surprinse chiar în fața unei școli din Suceava. Un șofer a murit după ce a intrat pe contrasens, unde a lovit violent o altă mașină în care se aflau doi soți și copilul lor. Momentul impactului a fost filmat de camerele de supraveghere. Accidentul s-a petrecut în localitatea Dumbrăveni, în timp ce pe trotuar erau mai mulți elevi.

VOX:
"Șoferul s-a lăsat pe volan, a virat stânga cum venea din sensul ăla de mers și după cum se vede a încercat să evite, șoferul de pe BMW."

VOX:
"A intrat pe contrasens și a intrat în jeep-ul negru."

 Șoferul vinovat era cardiac și avea montate două stenturi. Politiștii spun că este posibil ca bărbatul să fi adormit la volan sau să i se fi făcut rău.

VOX:
"Cred că șoferul care mergea dinspre Botoșani spre Suceava i s-a făcut rău la volan și a intrat pe contrasens. Are probleme cu inima are stend la inimă. I s-a făcut rău că altfel nu."

În mașina lovită erau doi cetățeni ucraineni împreună cu copilul lor. În urma impactului șoferul care a produs accidentul a murit.

VOX: medic
"Au ajuns 4 victime dintr-un accident rutier trei dintre ele cu leziuni usoare, nu le este pusă viața în pericol. Una în stare mai gravă care a și decedat."

Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să determine cauza accidentului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2