Date companie
 
 
 
 

Accident terbil la Suceava, unde o fetiță a fost strivită de o mașină lăsată neasigurată

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, sofer, spital, masina, dosar, fetita, suceava, murit, ucidere, culpa, penal, vatamare, baietel, mana, frana
 

Moarte cumplită, pentru o fetiță de 8 ani din județul Suceava! Copila a murit strivită de o mașină parcată în pantă, care a pornit necontrolat la vale, după ce șoferul a uitat să tragă frâna de mână. Autoturismul a luat-o din loc și a intrat într-un grup de copii care se jucau pe marginea drumului. Fetița a fost strivită între mașină și un copac.

VOX "A fost cu spatele, parcat acolo, și a venit mașina la vale și copiii erau aici pe pătură și cred că a vrut să sară și a prins-o cu capul de copac."

VOX  "A sunat noră-mea și zice: ”Vino acasă că e accident”! Era nepoata și nepoțelul meu. Când vin, plângea noră-mea și, apoi, îmi spune că a murit Emilia."

VOX "A lăsat mașina acolo, probabil nesupravegheată. Nu a tras frâna de mână și mașina a luat-o, așa, și a lovit-o în copacul ăla."

Fetița a murit pe loc! Un băiețel, în vârstă de trei ani, lovit de mașină, a fost dus de urgență la spital.

BOGDAN BONDARU, medic, U.P.U. Suceava "Nu prezintă leziuni care să-i pună viața în pericol. Are o contuzie la nivelul mebrului inferior drept. Din același accident, o fetiță de 8 ani a murit pe loc."

prin telefon: IONUȚ EPUREANU, purtător de cuvânt, I.P.J. Suceava "Este vorba de un șofer în vârsta de 68 de ani. Acesta a parcat autoturismul în partea laterală a unui drum de pe raza comunei Volovăț și a mers la o familie de prieteni. Autoturismul s-a deplasat fără șofer."

Autoturismul va fi supus unei expertize tehnice, pentru a se stabili cauza producerii accidentului. Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2