Date companie
 
 
 
 

Accident tragic, la intrarea în Capitală dinspre șoseaua București- Ploiești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Decembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, spital, masina, tragic, piata, descarcerare, munte, bucuresti, ploiesti, petrecere, soseaua, ranit, copac, necropsie, prieteni, medicina, legala, presei
 

Accident tragic la intrarea în Capitală, în apropiere de Piața Presei Libere! Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, un tânăr a pierdut controlul volanului și a intrat violent cu mașina într-un copac. Tânărul șofer, în vârstă de 20 de ani, a murit pe loc, iar pasagerul din dreapta, un bărbat de aceeași vârstă, a fost rănit. Scena de groază s-a produs chiar sub ochii prietenilor celor doi, care se aflau într-un alt autoturism. Cu toții se întorceau de la munte, unde petrecuseră Crăciunul.

AMBIANȚĂ  ”- Vă spun eu care este cauza accidentului! Este carosabilul ud. - El circula cu viteză, știți ceva? - Nu!”

ALEXANDRA LENCHIEVICI, medic, S.M.U.R.D. ”Au fost două victime în accidentul rutier, una dintre ele decedată, cea de-a doua în stare bună, cu traumatism cranio-cerebral ușor. A fost transportată de echipajul de prim-ajutor al nostru, la Spitalul Elias.”

A fost nevoie de intervenția echipajului de la Descarcerare, pentru a scoate victimele dintre fiarele mașinii.

VOX "Autospeciala Descarcerare a fost solicitată pentru descarcerarea unei persoane dintr-un autoturism. Am acționat cu sculele din dotare, pentru scoaterea acestei persoane. Una dintre persoane a fost preluată și transportată la spital.”

ANDREI CODĂU, purtator de cuvânt, Brigada Rutieră ”Din primele informații, a pierdut controlul direcției de mers din cauza vitezei excesive și pe fondul unui carosabil umed și alunecos. În urma impactului cu un copac de pe marginea drumului, șoferul, un bărbat în vârstă de 20 de ani, și-a pierdut viața.”

Trupul neînsuflețit al șoferului a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie. Tânărul rănit în accident a rămas în spital, sub supravegherea medicilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2