Date companie
 
 
 
 

Accidente cu cinci morți, pe șoselele din județele Timiș și Cluj

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, timis, morti, raniti, tir, accidente, femei, autoutilitara, fetite, automobil
 

Morți și răniți, pe șoselele României! Trei femei și două fetițe au pierit în două accidente rutiere produse în județele Cluj și Timiș. Primul accident s-a produs la Topolovățu Mare, în Timiș, unde o șoferiță, în vârstă de 32 de ani, a intrat într-o depășire riscantă, iar mașina pe care o conducea a intrat într-un tir. În autoturism se mai aflau fiica acesteia, în vârstă de un an și jumătate, o altă femeie și fiica ei, în vârstă de opt ani. Nu a scăpat nimeni din cumplitul accident!

VOX "Cum să nu plângi, că am și eu copii așa de mici!"

După coliziunea cu tirul, autoturismul a ricoșat în alte două mașini.

VOX "Cei care au murit au intrat în depășire. Pe noi ne-au împins, am intrat un pic sub tir, altceva nu mai știu. Nu mi-am dat seama!"

VOX "Am frânat cât am putut. L-am văzut când a trecut. A trecut de mine, a derapat, s-a întors într-o parte și tirul l-a lovit exact pe partea șoferului și, din tir, l-a aruncat în mine."

VOX "Din spate, venea puternic. Soția a văzut în oglindă și zic, dă-te mult în drepata, că vrea să ne depășească și, probabil, și tirul a avut mașina în dreapta și, atunci, a fost impactul."

Într-un alt eveniment rutier, produs în apropiere de Gherla, în județul Cluj, o femeie a murit, după ce autoutilitara în care se afla a fost lovită de un autocar.

VOX "Am găsit două mașini. Victime încarcerate într-una dintre ele. Pasagerii din autocar, în număr de nouă, nu au solicitat ajutor medical, fiind fără leziuni. Pasagerii din mașina răsturnată și încarcerată, unul a fost declarat decedat, cu leziuni incompatibile. "

Accidentul s-a produs din cauză că șoferul autoutilitarei nu a observat autocarul care intrase în depășire și a virat brusc în fața acestuia. În autocar se aflau muncitori de la o fabrică din Dej, care se întorceau acasă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2