Date companie
 
 
 
 

Accidente foarte grave pe șoselele din județul Suceava

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Februarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, suceava, murit, femeie, gura, siret, copi, putnei, drumul european
 

Zi neagră pe șoselele din județul Suceava! Un accident îngrozitor s-a produs pe Drumul European 85. Două mașini s-au ciocnit și în urma impactului violent, una dintre ele, condusă de o șoferiță, a intrat pe contrasens.  O pasageră aflată în autoturismul care circula regulamentar a murit pe loc.

VOX ”Veneam de la Suceava spre Siret și m-am trezit cu mașina asta în fața mea. A intrat pe contrasens. - Ați putut s-o evitați? - N-am avut timp, deodata a intrat în noi.”

VOX ”N-am văzut nimic! E soția mea! Am venit din urmă acum cu mașina. E soția mea!

VOX ”Eu veneam din spate și, când am vazut... Nu mai pot să mai vorbesc!”

Șoferița care a provocat accidentul a fost și ea grav rănită și a fost transportată la Spitalul Județean Suceava. Soțul femeii decedate a fost rănit ușor.

DOREL PAICU,  agent șef pr., Serviciul Rutier Suceava "A avut loc o coliziune frontală, din impact a rezultat vătămarea gravă a doua persoane, una conducator auto și o persoană se pare ca a decedat în timpul resuscitării."

Tot în județul Suceava, un copil de 9 ani a murit într-un accident rutier. El și un alt băiat cu un an mai mare au fost loviți de o mașină în timp ce mergeau pe marginea drumului în localitatea Gura Putnei. Băiatul de 9 ani a murit pe loc, iar celălalt a fost rănit și a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2