Date companie
 
 
 
 

Accidente grave de circulație, în județele Arad și Mehedinți

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Octombrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, arad, spital, masina, mehedinti, caruta, copil, parinti, tir, curba, rasturnat
 

Accidente grave de circulație, în județele Arad și Mehedinți! La Arad, o mașină în care se aflau un copil de 3 ani și parinții săi a intrat într-o caruță care nu era semnalizată. Cei doi caruțasi, dar și șoferul și soția sa au fost grav raniți. Copilul a scăpat nevătămat.

AMBIANȚĂ  "Fetița e foarte bine. Părinții sunt plecați amândoi la spital."

VOX "- Am scos fetița și pe fata afară. - Cum erau? - Dezastru!"

Martorii spun ca șoferul mergea cu viteză.

VOX "L-am văzut in oglinzi, că venea cu viteză, și am zis: ”ăsta se bagă în noi, trebuie să mă feresc!”. Am depășit căruța și am dat tare, că am auzit ”bau” și s-au desprins caii de la căruță."

VOX "Am găsit patru victime cu policontuzii și au fost transportate toate la spital."

Un alt accident a avut loc pe DN 6, în Mehedinți. Soferul unui tir, care venea din Serbia, în direcția București, a intrat cu viteză într-o curbă deosebit de periculoasă si s-a răsturnat. Șoferul, în vârstă de 27 de ani, a ramas prins în cabina tirului.

GHEORGHIȚĂ NICOLAE, purtător de cuvânt, I.S.U. Mehedinți "Cu accesoriile din dotare, am scos conducătorul și l-am predat serviciului de ambulanță."

În zona accidentului, traficul a fost blocat timp de mai multe ore, pe sensul de mers pe care s-a produs accidentul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Oamenii preferă autoturismul personal ca mijloc de transport ( 8 Septembrie 2020 )

  Mașina personală este mijlocul de transport preferat al românilor în contextul pandemiei de Coronavirus! Așa arata Barometrul IRES-UNSAR privind Perceptia riscului și cultura asigurărilor din România. Vehiculul personal este urmat, în preferințele românilor, de transportul public și de bicicletă.

 • Pacientă rănită, după ce o bucată din computerul tomograf s-a desprins ( 30 August 2020 )

  O pacientă de la Spitalul Județean Timișoara a fost rănită în timpul unei investigații imagistice, după ce o bucată din computerul tomograf s-a desprins și a căzut peste ea! Pacienta, în vârstă de 36 de ani, suferise un accident vascular cerebral dar a reușit să se ferească la timp de bucata de aluminiu care a căzut, fiind lovită doar la o mână.

 • Părinții care vor sta acasă cu copiii vor primi zile libere plătite ( 28 August 2020 )

  Părinții salariați vor primi zile libere plătite, dacă școlile se închid din cauza COVID-19. Guvernul a adoptat, joi seară târziu, o ordonanță de urgență pentru acordarea acestor zile libere plătite pentru supravegherea copiilor, în cazul în care școlile vor fi închise din cauza epidemiei de coronavirus. 

 • Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, în vizită la Oradea ( 18 August 2020 )

  Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a efectuat, astăzi, o vizită la Spitalul Municipal „Dr. Gavril Curteanu” Oradea, unitate sanitară Covid. În cadrul conferințe de presă susținute în timpul vizitei, ministrul a vorbit despre...

 • Cantitate mare de apă, donată Spitalului „Dr. Gavril Curteanu” din Oradea ( 13 August 2020 )

  Solidaritatea este cel mai bun medicament în aceste vremuri de pandemie, iar companiile care au donat și donează spitalelor cele de trebuință ne ajută să respirăm mai liniștiți! Încă din primul moment...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2