Date companie
 
 
 
 

Accidente grave de circulație, în județele Arad și Mehedinți

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Octombrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, arad, spital, masina, mehedinti, caruta, copil, parinti, tir, curba, rasturnat
 

Accidente grave de circulație, în județele Arad și Mehedinți! La Arad, o mașină în care se aflau un copil de 3 ani și parinții săi a intrat într-o caruță care nu era semnalizată. Cei doi caruțasi, dar și șoferul și soția sa au fost grav raniți. Copilul a scăpat nevătămat.

AMBIANȚĂ  "Fetița e foarte bine. Părinții sunt plecați amândoi la spital."

VOX "- Am scos fetița și pe fata afară. - Cum erau? - Dezastru!"

Martorii spun ca șoferul mergea cu viteză.

VOX "L-am văzut in oglinzi, că venea cu viteză, și am zis: ”ăsta se bagă în noi, trebuie să mă feresc!”. Am depășit căruța și am dat tare, că am auzit ”bau” și s-au desprins caii de la căruță."

VOX "Am găsit patru victime cu policontuzii și au fost transportate toate la spital."

Un alt accident a avut loc pe DN 6, în Mehedinți. Soferul unui tir, care venea din Serbia, în direcția București, a intrat cu viteză într-o curbă deosebit de periculoasă si s-a răsturnat. Șoferul, în vârstă de 27 de ani, a ramas prins în cabina tirului.

GHEORGHIȚĂ NICOLAE, purtător de cuvânt, I.S.U. Mehedinți "Cu accesoriile din dotare, am scos conducătorul și l-am predat serviciului de ambulanță."

În zona accidentului, traficul a fost blocat timp de mai multe ore, pe sensul de mers pe care s-a produs accidentul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2