Date companie
 
 
 
 

Accidente grave de circulație pe șoselele țării, în zilele de Paște

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Aprilie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : trafic, circulatie, valea, prahovei, accidente, sosele, decembrie, ciolpani
 

Accidente grave pe șoselele țării, în zilele de Paște! Două evenimente rutiere s-au produs în apropiere de București. Unul a fost înregistrat pe Drumul Național 5, în localitatea 1 Decembrie. Un șofer a adormit la volan și a lovit cu mașina un alt autovehicul, după care a intrat într-un stâlp. Șoferii care treceau prin zonă au oprit și i-au acordat primul ajutor. După ce a fost scos dintre fiare, rănitul a fost transportat la spital.

VOX "- Era încă încarcerat acolo, da. - Striga după ajutor? - Da, striga după ajutor. Era conștient, foarte conștient."

Un alt accident s-a produs pe DN1, în localitatea Ciolpani. Două mașini s-au lovit după ce un șofer a intrat cu autoturismul pe contrasens. În total, patru persoane au ajuns la spital. Începând din sâmbăta Paștelui, la nivel național au fost înregistrate 40 de accidente, în care și-au pierdut viața zece persoane.

GEORGE GRIGORE, comisar șef, Direcția Rutieră, I.G.P.R. "În aceste zile ale sărbătorilor pascale au fost înregistrate 40 de accidente grave, cu o reducere de 19% a numărului accidentelor de anul trecut. În aceste trei zile au fost acordate aproximativ 17.500 de amenzi și s-au reținut 1.043 de permise și 275 de certificate."

La această oră, circulația pe Drumul Național 1, pe sensul spre București, se desfășoară cu dificultate, din cauză că turiștii care au petrecut Paștele pe Valea Prahovei se întorc acasă. Spre seară, coloana de mașini se întindea pe mai mult de 15 kilometri, iar autovehiculele circulau cu viteză redusă. Pe traseu sunt amplasate radare, iar agenții de la Rutieră supraveghează traficul.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Copilul luat de viitură chiar de sub ochii părinților, găsit mort ( 14 Iunie 2020 )

  Copilul de 4 ani din județul Bihor, care a fost luat, vineri, de o viitură, a fost găsit mort. Copilașul se afla în mașină, împreună cu părinții și fratele său, în drum spre casă. Automobilul trebuia să treacă prin pârâul Valea Neagră...

 • Șoferii își pregătesc mașinile pentru noul sezon ( 29 Februarie 2020 )

  Zi de zi pe străzile din România au loc accidente, fie din cauza șoferilor care nu respectă regulile în trafic, fie din cauza mașinilor care nu sunt puse la punct. Specialiștii auto au transmis câteva sfaturi șoferilor, atât pentru a-și păstra o conduită bună la volan, cât și pentru a-și ține mașina în siguranță.

 • Tramvaiul 41 va circula, din nou, în mod normal ( 14 Februarie 2020 )

  Vești bune pentru bucureșteni! Începând de mâine, circulația tramvaiului 41 revine la normal, după ce lucrările de consolidare a Podului Grant, pe tronsonul Turda-Crângași, au fost finalizate. 

 • Un șofer nervos a aruncat un termos în altă mașină ( 27 Ianuarie 2020 )

  Șicanare în trafic, la Onești, în județul Bacău! Un șofer care circula regulamentar s-a trezit cu un termos în geam. Cel care a aruncat termosul a fost un alt șofer. Cei doi conducători auto au avut o dispută de la o așa-zisă depășire mai rapidă. Unul dintre șoferi a încercat să îi taie calea celuilalt, pentru că s-a simțit deranjat că l-a depășit prea repede. Când a trecut prin celeilalte mașini, a aruncat cu termosul în geam.

 • Road rage, la cote alarmante din cauza traficului de coșmar ( 26 Ianuarie 2020 )

  Road rage sau furia rutieră, o tulburare care se manifestă prin stres și ostilitate din cauza traficului, la cote alarmante, în România! Psihologii atrag atenția asupra faptului că numărul mare de mașini și orele petrecute...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2