Date companie
 
 
 
 

Accidente grave de circulație pe șoselele țării, în zilele de Paște

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Aprilie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : trafic, circulatie, valea, prahovei, accidente, sosele, decembrie, ciolpani
 

Accidente grave pe șoselele țării, în zilele de Paște! Două evenimente rutiere s-au produs în apropiere de București. Unul a fost înregistrat pe Drumul Național 5, în localitatea 1 Decembrie. Un șofer a adormit la volan și a lovit cu mașina un alt autovehicul, după care a intrat într-un stâlp. Șoferii care treceau prin zonă au oprit și i-au acordat primul ajutor. După ce a fost scos dintre fiare, rănitul a fost transportat la spital.

VOX "- Era încă încarcerat acolo, da. - Striga după ajutor? - Da, striga după ajutor. Era conștient, foarte conștient."

Un alt accident s-a produs pe DN1, în localitatea Ciolpani. Două mașini s-au lovit după ce un șofer a intrat cu autoturismul pe contrasens. În total, patru persoane au ajuns la spital. Începând din sâmbăta Paștelui, la nivel național au fost înregistrate 40 de accidente, în care și-au pierdut viața zece persoane.

GEORGE GRIGORE, comisar șef, Direcția Rutieră, I.G.P.R. "În aceste zile ale sărbătorilor pascale au fost înregistrate 40 de accidente grave, cu o reducere de 19% a numărului accidentelor de anul trecut. În aceste trei zile au fost acordate aproximativ 17.500 de amenzi și s-au reținut 1.043 de permise și 275 de certificate."

La această oră, circulația pe Drumul Național 1, pe sensul spre București, se desfășoară cu dificultate, din cauză că turiștii care au petrecut Paștele pe Valea Prahovei se întorc acasă. Spre seară, coloana de mașini se întindea pe mai mult de 15 kilometri, iar autovehiculele circulau cu viteză redusă. Pe traseu sunt amplasate radare, iar agenții de la Rutieră supraveghează traficul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2