Date companie
 
 
 
 

Acțiune de prevenire a violenței domestice, de 1 Martie, organizată de Asociația Necuvinte și Poliția Română

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politia, mall, familie, flori, actiune, romana, femei, violenta, asociatia, martisor, domestica, martie, necuvinte
 

Prima zi din luna lui Mărțișor, marcată în mod inedit de cei care luptă împotriva violenței domestice! Reprezentanții Asociației Necuvinte, ai Poliției Română și câțiva actori de la Teatrul Ariel din Râmnicu Vâlcea și-au dat întâlnire într-un mall din Capitală, unde le-au oferit celor prezenți flori și... câte un zâmbet! Acțiunea face parte dintr- campanie împotriva violenței domestice, inițiată de Asociația Necuvinte.

AMBIANȚĂ "- Din partea Poliției Române, vă oferim un buchet de flori. Vă urăm la mulți ani, o primăvară frumoasă și fără violență! - Vă mulțumesc!"

AMBIANȚĂ "Un buchet de flori din partea Poliției Române și a Asociației Necuvinte, o campanie împotriva violenței domestice, adică a violenței în familie cu mesajul: ”Să aveți o primăvară frumoasă și o zi absolut minunată”!"

SIMONA VOICESCU, președinte, Asociația Necuvinte "Ocazia de 1 Martie ni s-a părut perfectă să oferim un zâmbet, un buchet de flori și câteva sfaturi pentru prevenirea violenței în familie. Trebuie să înțeleagă fiecare doamnă, domnișoară, care este victima unui abuz, că nu este vina ei."

SORIN STĂNICĂ, inspector principal, I.C.P.C., I.G.P.R. "Poliția a mai avut astfel de activități. A mai desfășurat campanii de prevenire a violenței domestice și, din experiențele anterioare, suntem siguri că și de această dată vom avea un răspuns din partea potențialelor victime."

AȘARLUIZA BOANTĂ, reporter "Ghivece micuțe cu flori pe care sunt capsate cărți de vizită cu un mărțișor. Așa a fost marcat 1 Martie de Asociația Necuvinte, împreună cu Inspectoratul General al Poliției Române, printr-un eveniment de prevenire a violenței în familie. Așa că dacă te afli cumva printre persoanele abuzate, amintește-ți că există oameni care vor să te ajute."

Potrivit statisticilor, la fiecare 30 de secunde o persoană este victimă a violenței domestice. 44% dintre români, cred, însă, că "nu trebuie să te amesteci în familia altuia, când vezi că cineva este agresat fizic".

AMBIANȚĂ "Asociația Necuvinte și Poliția Română vă urează o primăvară fără violență!"« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2