Date companie
 
 
 
 

Actorul Alexander Zudor, arestat preventiv pentru viol și tenativă de viol

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Februarie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arestat, viol, actor, zudor
 

Violator în serie, prins de polițiștii bucureșteni! Este vorba de Alexander Zudor, un actor în vârstă de 46 de ani, cunoscut pentru aparițiile în reclame și producții vizuale. El a pozat inclusiv pentru coperta unei cărți. Zudor a fost arestat preventiv, fiind suspectat că ar fi agresat sexual trei femei pe raza sectoarelor 4 și 5 din București. Actorul, care este căsătorit și are doi copii, ar fi început să urmărească femei pe stradă încă din toamna anului trecut. Potrivit anchetatorilor, acesta acționa la ore târzii din naopte și pentru a nu fi identificat, purta mască.

prin telefon: DRAGOȘ-CIPRIAN ROMĂNESCU, purtător de cuvânt, Poliția Capitalei „În luna noiembrie am fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că aceasta a fost agresată și violată pe o stradă din Sectorul 5 de către un bărbat necunoscut, mascat, la o oră târzie. De asemenea, în luna decembrie, a anului trecut, alte două femei ne-au sesizat cu privire la faptul că au fost agresate cu un cuțit de către un bărbat, tot la ore târzii din noapte. Cazul a fost preluat de colegii de la Serviciul de Investigații Criminale Sector 5. Din primele cercetări a rezultat și ipoteza că toate cele trei fapte ar fi fost săvârșite de către un bărbat.” 

Alexander Zudor a fost identificat cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele video de suopraveghere amplasate în zonele în care au fost comise faptele. După ce l-au identificat, polițiștii au efectuat și percheziții la domiciliul acestuia, de unde au fost ridicate mai multe probe și mijloace de probă. Anchetatorii nu exclud varianta ca Zudor să fi violat și alte femei, dar acestea să nu fi avut curajul de a reclama agresiunea la Poliție. El va fi cercetat în stare de arest preventiv pentru viol și tentativă de viol.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2