Date companie
 
 
 
 

Acuzație de malpraxis, la Maternitatea ”Bunavestire” din Galați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, malpraxis, medic, plangere, parinti, bebelus, maternitatea, Bunavestire, fractura
 

Acuzație de malpraxis, la Maternitatea ”Bunavestire” din Galați! Pãrinții unui bebeluș spun cã medicii au observat abia la 5 zile dupã naștere cã micuțul are o fracturã.

COSMIN CONSTANTIN NECULCE, tatăl copilului "Acasă, când dă să se întindă, să se miște puțin, dă din mânuță, nu poate, începe să plangă."

Bãiețelul s-a nãscut pe cale naturalã și pãrea un copil perfect sãnãtos. Mama micuțului a observat cã acesta plânge, atunci când este înfãșat, însã nu și-a dat seama care ar fi cauza. Abia la externare, un medic a observat cã nou-nãscutul avea o fracturã de claviculã și a cerut o radiografie.

IULIANA ENACHE, mama copilului "A zis că dacă îi făcea mai devreme, nu se observa. Cum să nu se observe? Eu știu că, dacă îmi rup piciorul acum și îmi fac o radiografie, se vede, nu?"

Tânãra spune cã la naștere nu a fost asistatã de niciun medic.

IULIANA ENACHE, mama copilului "- Am zis ca ma doare foarte tare. Nu mai tipa! Tu esti proastă? Nu mai țipa! (...) - Niciun medic nu v-a consultat? - Nu! Doar moașa și o asistentă."

Pãrinții bebelușului au fãcut plângere împotriva spitalului.

dr. VALENTIN BOLDEA, director, D.S.P. Galați "Va fi luată în discuție de membrii conducerii. Vom desemna și un expert, care va analiza cazul."

Părinții bebelușului spun că vor depune plângere penală și la parchet. Potrivit R/News, conducerea Maternității ”Bunavestire”din Galați a refuzat să facă vreun comentariu privind acest caz. În urmă cu patru zile, fiica unei paciente a Spitalului Județean ”Sf. Apostol Andrei” din Galați a depus o plângere la Direcția Sanitară Galați, în care acuză un medic ortoped de malpraxis, după ce mama ei a rămas fără un picior dintr-o eroare medicală. De asemenea, a fost depusă plângere penală pe numele medicului ortoped, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2