Date companie
 
 
 
 

Acuzatie de malpraxis, la Spitalul de Urgenta din Barlad

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Octombrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : medici, cezariana, barlad, murit, femeie, spitalul, nastere
 

Dramă, într-o familie din Bârlad! O femeie, în vârstă de 36 de ani, a murit pe patul de spital, la câteva zile după nașterea celui de-al optulea copil. Rudele victimei susțin că aceasta s-a simțit rău, în urma travaliului, însă medicii au tratat-o cu indiferență.

VOX "Au luat-o durerile de burtã, a venit aici si nimeni nu a crezut-o. Trei zile si trei nopti, a stat numai în dureri. Fãcea mereu calmante, care nu-si fãceau efectul."

Deși avea o recomandare de la medicii din Iași pentru cezariană, medicii din Bârlad nu au intervenit. Abia după patru zile de dureri, a fost dusă în sala de operație pentru cezariană. După alte patru zile, femeia a fost operatã din nou, pentru ocluzie intestinală. A fost însă prea târziu! La o zi după operație, a murit.

VASILE POPA, soț "Au bãgat-o la control si au spus cã are copilul 2,4- 2,5 kilograme si cã trebuie sã creascã mai mare si sã-l mai tinã vreo douã zile si când l-a nãscut avea 3,2 kilograme."

VOX Nouã luni a fost la Iasi sã facã control, a mers bine sarcina. Nu stiu de ce nu au trimis-o la Iasi. Nu-i de noi, nu-i de noi. Trebuia sã o trimitã la Iasi."

GABRIELA DANIȘ, director medical, Spitalul Bârlad "Ocluzia intestinalã poate fi o complicatie a operatiei de cezarianã, cu atât mai mult cu cât pacienta ar avea factori de risc, respectiv o interventie chirugicalã în antecedent, interventie complicatã."

Este al doilea caz de acest gen înregistrat la Spitalul de Urgență Bârlad. Doi medici ginecologi au fost condamnați, anul trecut, pentru malpraxis, la doi ani de închisoare cu suspendare și la plata de daune morale de peste 200 de mii de lei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2