Date companie
 
 
 
 

Acuzații grave la adresa medicilor oncologi de la un spital din județul Vrancea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Ianuarie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, tratament, medic, plangere, acuzatii, mama, parchet, focsani, citostatice, oncologie, urloiu
 

Acuzații grave la Spitalul Județean de Urgență din Focșani! Un bărbat îi acuză pe medicii oncologi că nu i-au permis să o înscrie pe mama sa, bolnavă de cancer, în programul gratuit de oncologie. Bărbatul susține că, deși a prezentat un dosar medical complet, medicii au amânat solicitarea până în luna februarie a acestui an. Potrivit bărbatului, mama sa, care a trecut deja printr-o operație la Spitalul din Moinești, ar fi trebuit să înceapă imediat o cură de citostatice.

VALENTIN URLOIU, reclamant "Totul este ok! Actele sunt în regulă. Mama mea trebuie luată imediat și doamna asistentă, tocmai în februarie! Și eu o țin bolnavă acasă!"

Omul mai spune că medicii de la Focșani i-au propus o altă soluție și, anume, să înceapă tratamentul cu citostatice imediat, dar nu la unitatea sanitară din sistemul public de sănătate, ci la cabinetul privat al medicului oncolog.

VALENTIN URLOIU, reclamant "De ce să mă duc la medicul particular, la ea, la cabinet? Acolo se poate trata, aici nu! Mama beneficiază de toate drepturile."

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Focsani spun că la mijloc ar fi o neînțelegere.

ALINA COSMA, purtător de cuvânt, Spitalul Județean de Urgență Focșani "Posibil ca pacientul să fi cerut să fie înregistrat la un anumit doctor și asistentul de serviciu să-i fi spus că, în momentul de față, doctorul respectiv poate fi gasit doar la cabinetul particular."

Bărbatul își susține, însă, punctul de vedere și spune că nu se va opri aici.El spune că va depune plângeri la Parchet și va sesiza și Ministerul Sănătății.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2