Date companie
 
 
 
 

Administrația Strãzilor București va cheltui 25,1 milioane de euro pe mobilier stradal

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : banci, mobilier stradal, cosuri de gunoi
 

Șefii Administrației Strãzilor București au decis sã investeascã 25,1 de milioane de euro în mobilier stradal. Este vorba despre bãnci pentru pietoni, coșuri de gunoi de diverse mărimi și scrumiere amplasate în 30 de locuri din Capitalã.

CARMEN DINCA, purt. de cuv. Administratia Strazilor: "Dacã ești turist în București sau simplu locuitor al orașului capitalã europeanã și mergi de Piața Romanã spre Piața Unirii, nu ai unde sã te așezi dacã ți se face rãu sau dacã ai obosit."

Bucureștenii nu contestã investiția, însã, cred cã aceastã sumã ar putea fi folositã în alte scopuri.

VOX: "Mi se pare foarte mult 25 de milioane de euro. Inițiativa ar fi bunã ca sã se punã bãnci, dar suma pare enormã. Nu cred cã costã așa de mult, nu?"

VOX: "-Unde sã le mai punã? Peste cele care existã deja? Totul e prea mare, în mãsura în care noi suntem atât de amãrâți. Se pot face alte, alte lucruri cu banii ãștia."

Cu acești bani, Administrația Străzilor București ar fi putut să plătească asfaltarea și întreținerea a 18 de artere importante din București în următorii 4 ani. Firma care va câștiga licitația va trebui să ofere o garanție de un an de zile pentru fiecare obiect montat. Ofertele de participare pot fi depuse până la data de 20 septembrie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2