Date companie
 
 
 
 

Adolescent băgat în comă de tovarășii de joacă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, spital, coma, bucuresti, batut, politisti, adolescent
 

Un adolescent de 15 ani din București se zbate între viață și moarte, după ce a fost bătut crunt de doi băieți de 13 ani. S-a întâmplat la Galați, unde adolescentul se afla în vacanță. Băiatul a ieșit la fotbal în fața blocului. La un moment dat, doi copii l-au lovit atât de tare cu pumnii și picioarele, încât și-a pierdut cunoștința. Vecinii au sunat imediat după ajutor. Băiatul de 15 ani a fost transportat în stare foarte gravă la Spitalul de Pediatrie „Sf. Apostol Ioan”, dar, din cauză că intrase în comă, a fost dus la Spitalul de Urgență, unde a fost operat imediat.

AMBIANȚĂ ”Băieții spuneau că ce te dai șmecher! Băiatul a spus nu mă dau șmecher și l-au pocnit.”

Mama copilului nu își revine încă din șoc.

VOX  ”A fost afară, la fotbal cu băieții, au venit grup și l-au bătut. I-au dat un pumn în ceafă, a căzut, și am înțeles că au continuat să dea cu picioarele în el.”

VOX ”Vai, sărăcuțul de el! Da, sunt foarte agresivi.”

Băiatul bătut se află la Terapie Intensivă, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

LUCICA GRIGORICĂ, purtător de cuvânt, Spitalul Județean Galați ”Cu o stare foarte gravă, comă profundă, a necesitat intervenție chirurgicală neurologică de urgență, pentru că avea o acumulare de sânge intracerebrală. Prognosticul pacientului rămâne rezervat, copilul fiind în continuare în comă.”

Cazul a intrat și în atenția polițiștilor.


    [3]    CRISTINA TATULICI
purt. de cuv., I.P.J. Galați
” În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe urmând ca în funcție de examinarea medicului legist să se schimbe încadrarea juridică a faptei.”

Conform prevederilor legale, minorii sub 14 ani nu au răspundere penală, așa că agresorii nu vor plăti pentru fapta lor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2