Date companie
 
 
 
 

Adolescent înjunghiat de un bătrân, căruia i-a refuzat avansurile sexuale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arad, omor, politisti, injunghiat, adolescent, barbat, vanatori, avansuri, sexuale, tentativa
 

Momente de groază, pentru un adolescent din localiatatea arădeană Vânători. El a fost înjunghiat în abdomen, pe stradã, după ce a refuzat avansurile sexuale ale unui bãrbat, care i-ar putea fi bunic.

VOX "L-o tăiat pe băiat cu cuțitul."

VOX "O vrut să întrețină relatii sexuale. I-a oferit bani și pruncul a refuzat"

Băiatul, în vârstă de 15 ani, a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean Arad, unde a fost operat de urgență.

ADRIAN WIENER, purtător de cuvânt, Spitalul Județean Arad "Pacientul este internat pe secția de Terapie Intensivă, în urma unei plăgi înjunghiate în abdomen. Starea lui, deocamdată, este stabilă. Mai multe leziuni intraabdominale, în urma unei singure înjunghieri în abdomen."

Bãrbatul, în vârstă de 62 de ani, era sub influența băuturilor alcoolice, atunci când i-a fãcut avansuri adolescentului, care stãtea de vorbã cu mai mulți prieteni, în fața cãminului cultural din localitate. Pentru cã a fost refuzat, bãrbatul s-a înfuriat și l-a atacat cu cuțitul. Familia agresorului a aflat cu stupoare despre fapta sa.

VOX "Au copii au tot, nu am auzit de el asa ceva. Numai cand era beat, îi placea să umble cu cutitu!"

VOX "Nu știu ce o pățit! Taică-meu o fost beat, a luat cuțitul cu el. Toata lumea vorbește despre el în sat. Nu stiu ce să zicem!"

Agresorul a fost reținut de polițiști și este anchetat, acum, pentru tentativă de omor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2