Date companie
 
 
 
 

Adolescenții s-au întrecut la Campionatul Național de Îndemânare Auto, desfășurat la București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, campionat, concurenti, auto, national, indemanare
 

Spectacol total, oferit de adolescenții, care au luat parte la Campionatul Național de Îndemânare Auto, desfășurat la București. Cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, concurenții s-au întrecut în parcări la limită și întoarceri de frână. Alături de aceștia, au venit și șoferi începători, la bordul mașinilor personale.

BIANCA, pilot "Este foarte greu și foarte solicitant. Chiar am niște probleme, cu mâinile, de la cursele precedente și de la motocross."

Adrian are 17 ani și nu-l interesează să conducă o mașină de lux. Mașina lui are doar 90 de cai putere.

ADRIAN, pilot "Să meargă motorul și frâna de mână, cât mai bună!"

La Campionatul Național contează doar îndemânarea șoferului. De aceea, Daniel concurează cu mașina sa de zi cu zi. O Dacia Logan.

DANIEL, pilot "Adevărat românesc bolid. Este o mașină ieftină, ieftin de întreținut, ietin de participat cu ea."

TEODOR GHEORGHE, organizator "Dintre toate formulele de automobilism sportiv, cel de îndemânare se poate adresa și celor cu posibilități materiale reduse și poate pune în valoare calitățile pilotului. Vii cu mașina ta, o mașină pur și simplu de stradă sau poate fi și o mașină preparată."

Evenimentul a avut loc într-o parcare din cartierul Băneasa. La Campionatul Național există și secțiunea mașinilor istorice. Regulile sunt aceleași: viteză, fiabilitate, parcare la limită și contracronometru!« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Un locuitor din Chiajna critică ironic măsura carantinării ( 23 Noiembrie 2020 )

  Carantinarea localităților de lângă capitală a stârnit indignarea locuitorilor, care o consideră o măsură fără rost. Oamenii spun că o astfel de măsură încurcă și mai mult viața de zi cu zi, fără a avea...

 • Emy, dansatoarea pe manele, candidat pentru funcția de inspector D.S.P. ( 20 Noiembrie 2020 )

  Candidatură bizară, la Direcția de Sănătate Publică București! Emy, o tânără dansatoare de manele, apare candidată pentru un post de inspector la D.S.P.. Potrivit B1 TV, dansatoarea, Maria Emylia Florescu pe...

 • Restricții prelungite ( 2 Noiembrie 2020 )

  Restricțiile actuale din Capitală se mențin! Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență din București s-a reunit în această dimineață pentru a stabili măsurile pentru următoarele două săptămâni. 

 • Fostul polițist Eugen Stan, condamnat definitiv pentru agresiuni sexuale ( 30 Octombrie 2020 )

  Fostul politist Eugen Stan din cadrul Brigăzii Rutiere București, acuzat de mai multe agresiuni sexuale asupra minorilor, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la 20 de ani de închisoare.

 • Noi restricții impuse în București, după intrarea în scenariul roșu ( 19 Octombrie 2020 )

  Noi restricții pentru bucureșteni! Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență al a hotărât, în urma reuniunii de astăzi, suspendarea mai multor activități. Astfel, începând de la miezul nopții, va intra...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2