Date companie
 
 
 
 

Afacerile din serviciile de piață prestate întreprinderilor au crescut cu 7,7%, în primele 11 luni din 2013

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : afaceri, INS
 

Cifra de afaceri din serviciile de piață prestate în principal întreprinderilor a crescut în primele 11 luni ale anului trecut. Creșterea a fost cu 7,7% ca serie brută și cu 7,4% ca serie ajustată. In noiembrie s-a redus față de luna precedentă cu 1,7% serie brută și cu 0,4% serie ajustată, potrivit datelor provizorii ale Institutului Național de Statistică.

CĂTĂLINA CINCĂ, ``Pe de altă parte, activitățile de producție cinematografică, video, programe de televiziune, difuzare, transmitere de programe și activitățile de comunicații au scăzut cu 3,4%, respectiv cu 0,3% tot in primele 11 luni ale anului trecut.

În perioada ianuarie-noiembrie, ca serie brută, creșteri au fost înregistrate la activități de servicii informatice și tehnologia informației (14,6%), transporturi (10,2%) și la alte servicii furnizate în principal întreprinderilor (8,1%). Ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, cifra de afaceri a crescut pe ansamblu cu 7,4%, datorită creșterilor înregistrate la activități de servicii informatice și tehnologia informației (14,5%), la transporturi (9,8%), la alte servicii furnizate în principal întreprinderilor (8,3%) și la activitǎțile de comunicații (0,1%). Tot în luna noiembrie, afacerile din serviciile de piață prestate companiilor s-au redus cu 1,7% pe ansamblu față de octombrie, ca serie brută.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2